1. Cliff Bleszinski heeft nieuw werk, niet gerelateerd aan games

Cliff Bleszinski heeft nieuw werk, niet gerelateerd aan games

Maar wat is het dan?

Cliff Bleszinski laat weten dat hij binnenkort mogelijk meer nieuws heeft over zijn carrière.

Dat meldt hij op Twitter. Hij benadrukt daarbij dat zijn nieuwe werk niets met games heeft te maken. "Duim voor me. Dit zou een droombaan kunnen zijn die ik al sinds een kind wil hebben." Het is nog niet bekend over welk werk Bleszinski het heeft.

Eerder dit jaar sloot Bleszinski's studio Boss Key Productions, onder andere na het tegenvallende succes van zowel LawBreakers als de battle royale-game Radical Heights. Hij liet toen weten dat videogames altijd onderdeel van Bleszinski's leven zouden zijn. Vorige maand claimde hij echter dat hij "nooit" meer een videogame zou maken.

In een andere tweet meldt Bleszinski dat hij andere hobby's naast games heeft. "Films, televisie, comics, Broadway, American HandEgg, karaoke, uh, slaap". Het is niet duidelijk of een van deze hobby's een hint is naar Bleszinski's nieuwe werk.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • https://www.indegamer.nl/artikel/gears-of-war-film-krijgt-nieuwe-schrijver-2/

    Ik bedoel….just maybe?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren