1. Cliff Bleszinski co-produceert een musical op Broadway

Cliff Bleszinski co-produceert een musical op Broadway

Voormalige Gears-ontwikkelaar werkt aan de musical Hadestown

Dat niet aan games gerelateerde werk van Cliff Bleszinski? Dat blijkt zijn werk als co-producent van een musical op Broadway te zijn.

Het gaat om de musical Hadestown. Vanaf maart 2019 begint die show te spelen op Broadway. De musical is gebaseerd op het folk opera album van singer-songwriter Anais Mitchell, met een verhaal gebaseerd op de Griekse mythologie rondom Orpheus en Eurydice.

Eerder deze maand hintte Bleszinski al naar het feit dat hij nieuw werk had, dat niets met games heeft te maken. Bleszinski is vooral bekend als de persoon die bij Epic Games werkte aan de Gears of War-reeks en daarna zijn eigen studio oprichtte en onder andere LawBreakers maakte.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Mooi, dat betekent dat we in de gamewereld ook niks meer over deze jankert hoeven te lezen. Of gaan we op IG nu ook musicals behandelen ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren