1. Cliff Bleszinski wil nooit meer games ontwikkelen

Cliff Bleszinski wil nooit meer games ontwikkelen

De maker van Gears of War en LawBreakers lijkt er klaar mee te zijn

Games ontwikkelen: Cliff Bleszinski is er helemaal klaar mee.

De ontwikkelaar van Gears of War, en recentelijk LawBreakers, sloot eerder dit jaar Boss Key Productions en gaf toen aan dat hij wat tijd voor zichzelf nodig had. Hij liet fans toen wel weten dat games altijd een onderdeel van zijn identiteit zouden blijven.

Inmiddels lijkt het een en ander te zijn veranderd, want op Twitter laat 'Cliffy B' weten helemaal klaar te zijn met het ontwikkelen van games. Hij reageert op een tweet die inmiddels niet meer online staat, waarin stond dat ontwikkelaars geen geld teruggeven aan spelers die veel geld hebben uitgegeven aan games die naar verloop van tijd offline gaan.

Cliff's reactie is: "Ik snap dat je verdrietig bent, maar mijn god, dit is een van de redenen waarom ik NOOIT meer een game ontwikkel."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Oh Cliffy moest z'n jaarlijkse mediaandacht weer hebben.
  • Ik zal hem niet missen in ieder geval. Hopelijk blijft nu ook echt weg.
  • Jammer hoe het bij hem is gegaan. Hij had vroeger zulke leuke spellen ontwikkeld zoals Jazz Jack Rabbit, Unreal en GOW trilogy.
  • @mightybundy
    idd hij was nog best een lache-gast een jaar of 10 terug. Maar nadat hij stappen elders ging zetten en meer op eigen benen leek te gaan staan werd zijn manier van communiceren wat explicieter en wilder. Het lijkt er zo een beetje op dat hij ergens de boot en de creativiteit miste maar dat niet wil inzien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren