1. Gesloten bèta Flight Simulator gaat 30 juli van start

Gesloten bèta Flight Simulator gaat 30 juli van start

Uitnodigingen worden binnenkort verstuurd

De gesloten bèta van Flight Simulator 2020 gaat 30 juli van start. Dat heeft ontwikkelaar Asobo Studio bekendgemaakt in een blogpost.

In deblogpostmet de update voor de maand juli vertelt de ontwikkelaar dat de nieuwe Flight Simulator zich in de Alpha 5-versie bevindt. Verder is volgens Asobo Studio ook het testen van de bèta bijna klaar en kan die binnenkort beginnen. De ontwikkelaar is van plan om de gesloten bèta 30 juli te starten. Diegenen die de Alpha-versie hebben getest krijgen automatisch ook een plek in de bèta. Voor de resterende open plekken worden binnenkort uitnodigingen verstuurd.

Flight Simulator moet ergens dit jaar gaan uitkomen op de Xbox One en pc. Lees hier meer informatie over de benodigde specificaties van deze vliegsimulator.

Flight Sim

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren