1. Cloud rekent af met het kwaad in Final Fantasy 7 Remake

Cloud rekent af met het kwaad in Final Fantasy 7 Remake

Nieuwe trailer en meer gameplaybeelden

Tijdens de E3 persconferentie van Square Enix werd een nieuwe trailer van Final Fantasy getoond, alsmede nieuwe gameplaybeelden.

Afgelopen nacht kondigde Square Enix al de releasedatum van de remake aan: 3 maart 2020. Het spel komt in verschillende episodes uit en volgens Square Enix is de eerste episode zo groot dat het spel op twee blu-rayschijven wordt uitgebracht.

In de gameplaybeelden nemen de personages Cloud en Barret het op tegen een eindbaas. Gedurende gevechten kunnen spelers op elk moment tussen speelbare personages wisselen. Daarnaast vinden gevechten in real-time plaats, maar spelers kunnen naar wens de tactische modus gebruiken.

De remake werd tijdens de E3 in 2015 aangekondigd, maar sindsdien is Square Enix tot voor kort lange tijd stil geweest over de ontwikkeling van het spel. Final Fantasy 7 Remake werd aanvankelijk door een externe ontwikkelaar gemaakt, maar om de kwaliteit van de game te waarborgen besloot Square Enix het spel intern verder te ontwikkelen.

Final Fantasy 7 verschijnt op 3 maart 2020 exclusief voor PlayStation 4.

Los van de gameplaybeelden is er ook een nieuwe trailer verschenen van het spel. Die trailer is hieronder te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • Dit ziet er zo goed uit. Ik wil het nu hebben.
  • Dat van die episodes blijft jammer. Wel blij dat ik er naast zat met de gameplay. Ik had wel liever een nieuwe fast paced turn based gehad maar dit is iig veel beter en dieper dan de gameplay uit FF15.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren