1. Co-op game We Were Here Forever aangekondigd

Co-op game We Were Here Forever aangekondigd

Verschijnt eind dit jaar 

Total Mayhem Games heeft het volgende deel in de We Were Here-reeks aangekondigd, We Were Here Forever. 

Dat deed de ontwikkelaar in een persbericht. De game heet We Were Here Forever en biedt spelers een vernieuwde en verbeterde spelervaring. De ontwikkelaar schrijft dat de gameplay en interface hier een grote rol bij speelt.

In We Were Here kruipen spelers in de huid van een tweetal verkenners die het geheim van Castle Rock proberen te ontrafelen. Doordat spelers vaak worden opgesplitst, is het belangrijk dat er goed gecommuniceerd wordt om de asymmetrische puzzels op te lossen.

Volgens het bericht biedt de game een levendige wereld, gevuld met coöperatieve puzzels en andere uitdagingen. Het uiteindelijk doel van de game is om antwoord te krijgen op de vraag of spelers Castle Rock kunnen ontsnappen of niet. Daarnaast is het interessant om uit te vinden wat er met de verkenners is gebeurd die daar zijn achtergebleven. 

Gamer.nl beoordeelde het vorige deel uit de We Were Here-reeks met een 7,5, in de review van Erwin lees je waarom.

We Were Here forever moet ergens aan het einde van dit jaar verschijnen voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren