1. CoD: Black Ops 4-multiplayermodus en Blackout krijgen bèta's

CoD: Black Ops 4-multiplayermodus en Blackout krijgen bèta's

In augustus en september

Er komen verschillende bèta's voor Call of Duty: Black Ops 4, aldus Activision.

Van 3 tot 6 augustus is er een exclusieve bèta van de multiplayer voor PlayStation 4-gamers. en week erna, van 10 tot 13 augustus, is de bèta open voor zowel PS4- als Xbox One-gamers. Op pc kunnen Battle.net-leden met een pre-order aan de slag met de bèta, en de dagen daarna is de bèta voor alle pc-gamers beschikbaar.

In de bèta zitten zes maps en de modi Team Deatchmatch, Domination, Hardpoint, Search & Destroy en Control. Activision laat weten dat er ook een bèta komt van Blackout, de battle royale-modus van de game. Die moet ergens in september plaatsvinden, maar meer details volgen nog.

Call of Duty: Black Ops 4

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik had gehoord dat je voor zombies straks verplicht een soort van "seasonpass" moet kopen? Weet iemand of dit klopt? Dan koop ik het namelijk sowieso al niet
  • @blue_blade_3

    Nee hoor, voor zover ik weet krijg je 3 zombie maps zonder Black ops pass en met pass nog Five remake er bij + later nog 'four full new zombie experiences'

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren