1. CoD: Modern Warfare heeft waarschijnlijk geen zombies

CoD: Modern Warfare heeft waarschijnlijk geen zombies

Zombies passen niet binnen de ambitie van Infinity Ward

Call of Duty: Modern Warfare zal niet over zombies beschikken. De ontwikkelaar, Infinity Ward, zegt dat de modus niet past bij de realistische insteek van de game.

Gameplay-regisseur Jacob Minkoff, zegt dat het principe van zombies in de Call of Duty-games niet past binnen de ambitie van Ininity Ward. “Omdat Treyarch meer de focus legt op een stijlvolle, grafische superheldenervaring hebben ze veel meer ruimte voor verschillende soorten gameplay. Wij zijn echter meer bezig met het creëren van een authentieke, realistische wereld. We hebben dus niet de flexibiliteit om zombies aan de game toe te voegen”, aldus Minkoff.

Modern Warfare, cod, call of duty

Naast dat spelers erg genieten van de zombiemodus, biedt het ook een kans voor spelers om samen te spelen in co-op. De nieuwe Modern Warfare zal echter ook beschikken over een coöperatieve modus, maar Infinity Ward wil hier nog niks over kwijt. “Wat ik je wel kan vertellen is dat de singleplayer-verhaallijn direct overgaat in de co-op-modus.", aldus Minkoff.

Het in elkaar overlopen van modi is een thema binnen deze game. Het is de bedoeling dat er heel veel continuïteit en consistentie in voorkomt. Het verbeteren van je personages, ontgrendelen van vaardigheden en het levelen wordt gelijkgetrokken over alle modi.

Ook werd bekend hoe het cross-play-systeem van de game gaat werken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Op zich vrij logisch, het heeft nooit in Modern Warfare gezeten. De laatste zombie mode van Infinity Ward zat in Infinite Warfare en dat was ook geen heel groot succes gezien de bedenker daarvan nu ook bij Treyarch zit. Laten zij maar lekker de zombies blijven maken, het heeft wel ff n break nodig, dan kan Modern Warfare een andere coop modus doen. Ik hoop op een variant van Spec Ops want daar heb ik heel veel lol mee gehad back in the day van MW2 en MW3.
  • @Edward the Pirate Volledig mee eens. Laat de zombies maar aan Treyarch over. Even een tijdje geen zombies is goed. En ik denk dat treyarch BO4 nog wel lang blijft ondersteunen met misschien wel een Zombie Chronicles 2?
  • Zombies is voor mij sowieso nutteloze content. Ik kan daar echt niet inkomen. Een realistische SpecOps mode lijkt mij wel leuk.
  • En dat is helemaal prima, laat een mogelijke BR toevoeging ook maar achterwege.
  • @Tom12345 Euh nee. Battle royale is leuk.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren