1. CoD: Warzone laat vermoedelijke cheaters tegen elkaar spelen

CoD: Warzone laat vermoedelijke cheaters tegen elkaar spelen

Valsspelers nemen het op tegen andere valsspelers

Via een nieuwe update voor Call of Duty-game Warzone worden vermoedelijke cheaters op servers geplaatst bij andere vermoedelijke cheaters.

Mensen waarvan daadwerkelijk is bewezen dat ze valsspelen, worden meteen verbannen, maar spelers waarvan het wordt vermoed, komen dus alleen andere vermoedelijke cheaters tegen tijdens matchmaking. Op die manier hoopt Infinity Ward er voor te zorgen dat reguliere spelers zo min mogelijk last hebben van cheaters.

Het is niet duidelijk wat de criteria zijn om als vermoedelijke cheater gezien te worden. Ook wordt niet gemeld wanneer spelers alleen nog maar potjes kunnen spelen met andere vermoedelijke cheaters. Valsspelers zijn al geruime tijd een groot probleem in Warzone. Eerder deelde Infinity Ward 50.000 bans uit, gevolgd door 70.000 bans.

De update zorgt er ook voor dat wanneer een cheater verbannen wordt, de speler die de cheater heeft gerapporteerd een melding krijgt. Het moet in de nabije toekomst ook mogelijk worden om valsspelers te rapporteren via de killcam en de spectator modus.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Een soort van "Douchebag" lobby net als in GTA Online. Mooie oplossing, al ben ik bang dat het een druppel op de gloeiende plaat is.
  • Ben benieuwd, zelfs niet echt iets tegen gekomen eerlijk gezegd wel genoeg filmpjes gezien op YouTube.

    Crossplay staat nu wel standaard uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren