1. Call of Duty: WW2 krijgt nieuw zombie-evenement

Call of Duty: WW2 krijgt nieuw zombie-evenement

Hak zombiekoppen in de pan

Er komt een nieuw in-game zombie-evenement naar Call of Duty: WW2, toepasselijk Attack of the Undead genaamd. Het evenement is al begonnen en loopt tot en met 26 juni.

Het event biedt drie nieuwe zombie-modi aan die samen met medespelers kunnen worden gespeeld. Hiernaast komt de nieuwe map Groesten Haus naar de fps. Dit is een map die zich afspeelt dicht bij het Kyffhäuser-gebergte in Duitsland.

SledgeHammer omschrijft de map ook als, "anything but a peaceful cabin in the woods. Close quarters fighting is plentiful inside the cabin, where there is little room to hide from enemies. This will also be the setting where three new Multiplayer modes featuring the undead will take place."

Ook krijgen spelers de mogelijkheid gebruik te maken van vijf nieuwe wapens en twee slag-wapens tijdens dit evenement.

Zombies kunnen vanaf dichtbij worden neergeknald met een Type 2 submachine gun of met de Blunderbuss shotgun. Van veraf kan de Stinger light machine gun gebruikt worden of twee snipers, de PTRS-41 en de Lever Action. Het inslaan van zombie-hoofden kan met een brandende bijl of met een claymore-zwaard.

attack of the dead COD WW2

De volgende modi komen naar het spel:

Infected: Deze modus debuteert tegelijkertijd met het evenement. Tijdens deze klassieke zombie-modus is het de bedoeling om medespelers in zombies te laten veranderen. De speler die als laatste overblijft heeft gewonnen. Spelers die in zombies veranderen, krijgen speciale vaardigheden zoals sneller kunnen rennen.

Hordepoint: Dit is een afgeleide van de al bekende modus Hardpoint. Nu moeten spelers alleen een gebied veroveren om het vervolgens te verdedigen tegen hordes computergestuurde zombies, maar ook menselijke tegenstanders. Deze modus komt 5 juni naar het spel.

Relic of the Undead: In de laatste modus die 12 juni wordt toegevoegd, moeten spelers zo lang mogelijk een Nazi zombie-hoofd vasthouden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Gaaf evenement! Infected in deze variant is echt geweldig om te spelen dus ik vermaak me wel Men houdt WW2 echt goed up-to-date met nieuwe content en dat maakt het spel nog steeds leuk om te spelen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren