1. Call of Duty: WW2 United Front zombie-map uitgelicht in trailer

Call of Duty: WW2 United Front zombie-map uitgelicht in trailer

Knallen maar!

Vorig week is de de exacte samenstelling van de United Front-dlc aangekondigd door Sledgehammer Games. In een nieuwe trailer wordt de zombie-map in Call of Duty: WW2, die bij de dlc zit, uitgelicht.

The Tortured Path, zoals de nieuwe zombie-ervaring heet, speelt zich af op drie locaties. Spelers kunnen zombies afknallen in Spanje, Antarctica en een boot die op de zee ronddobbert.

Naast de zombie-map heeft de dlc ook drie nieuwe multiplayer-maps: Market Garden, Monte Cassino en Stalingrad. Ook is er een War Mode-map genaamd Operation Supercharge toegevoegd, die zich in Tunesië afspeelt. In de map zit de originele cast van de oorspronkelijke zombie-map: David Tennant als Drostan Hynd, Katheryn Winnick als Marie Fischer, Elodie Yung als Olivia Durant en Udo Kier als Dokter Peter Straub.

Call of Duty: WWII United Front is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren