1. Comic over Cyberpunk 2077 komt in september uit

Comic over Cyberpunk 2077 komt in september uit

Trauma Team

Er gaat een comic uitkomen die zich in dezelfde stad afspeelt als Cyberpunk 2077. Het eerste deel van deze serie moet in september uitkomen.

Trauma Team speelt zich af in Night City, de stad waar de game zich afspeelt. Daar volgt de comic het verhaal van Nadia, een assistent-hulpverlener voor een bedrijf genaamd Trauma Team International. Na een gefaalde reddingsmissie is Nadia de enige van haar bedrijf die het heeft overleefd. Nadia besluit door te gaan met haar werk en dat is niet zonder gevaar voor eigen leven, of dat van haar nieuwe team.

Uiteindelijk zullen er vier edities verschijnen van Cyberpunk 2077 Trauma Team. De eerste paperback comic telt 32 pagina’s en kost 3,99 dollar (€ 3,53). Deel één verschijnt 9 september 2020. Of er nog een bundel of hardcover-versie komt van de comic(s) is nog niet bekend.

De Cyberpunk-comic wordt geschreven door Cullen Bunn, bekend van Uncanny X-Men en Harrow County. De illustraties en de coverart zijn gemaakt door Miguel Valderrame (Giants). Cyberpunk 2077 komt uit op 9 september en wordt uitgegeven door Dark Horse Comics.

Cyberpunk 2077

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

  • De Comic heet toch voluit 'Cyberpunk 2077 Trauma Team'? Die laatste zin doet het lijken dat Cyberpunk 2077 niét is uitgesteld naar november ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren