1. Command & Conquer: Rivals op 4 december naar smartphones

Command & Conquer: Rivals op 4 december naar smartphones

Op 4 december verschijnt Command & Conquer: Rivals op voor iOS- en Android-toestellen. Dit maakt het bedrijf bekend via een persbericht.

Een alfa-versie is al enige tijd beschikbaar via de Google Play Store, maar op 4 december verschijnt de strategiegame officieel voor smartphones en tablets met iOS of Android. Tegelijkertijd wordt de Rivals Champions-modus gelanceerd, die geïnspireerd is door de Fifa Ultimate Team Champions en "de eerste stap" is naar een uitgebreid e-sports-programma in 2019.

In Command & Conquer: Rivals vechten twee spelers om een lanceerbasis. Door met Harvesters Tiberium te verzamelen is het mogelijk om infanterie, tanks en vliegtuigen het veld op te sturen. De GDI en de Brotherhood of Nod hebben bovendien beschikking over speciale acties om de tegenstander mee te verrassen, zoals het ondergronds vervoeren van soldaten. De speler die als eerste twee raketten weet te lanceren, wint het spel.

In 2020 wordt de Command & Conquer-franchise 25 jaar oud. In een post op Reddit onthulde producer Jim Vessella laatst dat EA onderzoek doet naar remasters van de originele Command & Conquer-games.

Wout van Aken schreef over de onzekere toekomst van de serie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren