1. De eerste beelden van Commandos 2 HD Remaster

De eerste beelden van Commandos 2 HD Remaster

Game komt in het vierde kwartaal van dit jaar uit

De eerste beelden van Commandos 2 HD Remaster zijn via een developer diary uitgebracht.

De tactische stealth-game Commandos 2 is volgens veel gamers een klassieker, en eerder werd al bekendgemaakt dat Kalypso Media een HD-remaster van het spel zou maken. Het origineel verscheen in 2003, en de HD-remaster komt in het vierde kwartaal van dit jaar uit op pc, PlayStation 4, Xbox One, Switch, iPad en Android-tablets.

Commandos 2 biedt een uitdagende gameplay-ervaring waarin spelers stiekem Nazi's moeten zien te doden met een groep soldaten. De besturing en interface wordt in de HD-remaster flink op de schop genomen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dit is voor mij persoonlijk misschien wel het mooiste nieuws van de E3. Ik was 8 jaar toen deze game uit kwam. En rond die leeftijd heb ik deze game ook echt helemaal grijs gespeeld. Ben normaal niet zo'n fan van al die remakes. Maar deze word zeer gewaardeerd!
 • Sir yes sir!
  Consider it done!
  Ook mooie herinneringen.
 • Geweldige game, wordt zeker aangeschaft.
 • Als we dan toch remasteren
  Doe dan Socom.
 • Holy fuck: zodra de bel ging direct met een vriendje achterop naar huis om deze game te spelen. Veel goede herinneringen aan: terecht dat deze klassieker een remake krijgt!
 • Commandos 2 was één van de moeilijkste games die ik ooit heb gespeeld. Ik kon er echt daaaagen mee bezig zijn om op dé perfecte manier een level te halen. Geen flauw idee meer of ik het ooit heb uit kunnen spelen, maar ik kan me ook (voor die tijd) een gigantische map herinneren onder de Eiffeltoren..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren