1. Commentaar - Eindelijk gameplay van Red Dead 2 en Super Smash Ultimate breidt uit!

Commentaar - Eindelijk gameplay van Red Dead 2 en Super Smash Ultimate breidt uit!

In deze versche Commentaar bespreken Dennis & Martin de nieuwe gameplay van Red Dead Redemption 2, de overload aan content die bekend is gemaakt voor Super Smash Bros. Ultimate en werpen we een nostalgische blik terug op gamen in de jaren voordat we allemaal supercomputers in onze broekzak hadden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Matthijs Rooks Maakt video voor InsideGamer, Gamer.nl en Power Unlimited. Houdt van RPG's, shooters en racegames. Allround film/serie/comicgeek.

Reacties

 • Jullie vergeten de vetste aankondiging te bespreken King K Rool.
 • Deadeye zit ook al in RDR 1.

  Jullie hebben inderdaad ook een goed punt over dat het een wild West game blijft en dat dat niet iedereen z'n ding is ( hoe mooi het er ook uit ziet) en daarom denk ik zelf ook niet dat call of duty: Black ops 4, fallout 76, pokemon pikachu/evee i choose you en Assassin's Creed: Odyssey veel hoeven te vrezen. Zeker als je na gaat dat veel mensen meer dan 1 game per maand kopen. Plus je hebt ook nog eens mensen zoals mij die 120 euro uit geven aan Assassin's Creed en van RDR 2 gewoon de normale 60 euro editie kopen.


  En in before het fanboy geroep. Als je perse op mij wil reageren laten dan a.u.b. het betichten van fanboysism achter wege.
 • @Meta_coola
  Als 1 game niets te vrezen heeft is het Red Dead Redemption wel. Het is duidelijk een game waar extreem veel aandacht in gestoken is en de meeste mensen gaan die maand minimaal die game halen. Als je het vergelijkt met AC (want dat doe jij altijd maar al te graag) is het een wereld van verschil. Wellicht dat AC met origins een goede weg is ingeslagen mbt vernieuwing, maar nu vallen ze gewoon terug in hun oude gewoonte: een copy-paste game uitbrengen met weinig vernieuwing.

  Je laatste alinea had je gewoon achterwegen kunnen laten, met die verdedigende houding. Als mensen je een fanboy willen noemen mogen ze dat gewoon doen. Ik blijf erbij; daar heb je het zelf naar gemaakt.
 • @blue_blade_3

  RDR2 zal vast vernieuwend worden in hoeverre een uitgever microtransacties erin kan proppen.
  Buiten dat is het kwa idee niet erg vernieuwend, vast wel kwa uitvoering en als je het vergelijkt met het vorige deel. Maar ja, het vorige deel kwa ook 8 jaar geleden uit en GTA V ook al 5 jaar terug.
 • Super Smash en Red dead Redemption zijn echt must games voor mij. RDR is extreem vernieuwend en is echt een goed voorbeeld voor andere ontwikkelaars. SSB is in mijn ogen niet heel vernieuwd maar biedt wel extreem veel content. Daarnaast is dat een perfecte game voor mij om met mn maten te spelen. Nu alleen hopen op een betere voice chat functie op de switch.
 • https://youtu.be/srUjOl_wBmU?t=4m24s

  Ik weet niet, maar dit moment in de trailer. Dat je paard 'extra wapens' houdt, dat laat mij toch wel heel voorzichtig zijn over Red Dead Redemption 2.
  Ik hoop dat het een top game wordt, maar ben gewoon bang voor de inmenging van Take-Two, aangezien GTA Online ook behoorlijk pay-to-enjoy werd.
 • @Ardyn
  Als je het pay-to-enjoy vind dan houd het in dat je of heel weinig tijd hebt of je niet erg op de hoogte bent van manier om relatief veel geld te "grinden". Dit laatste is (helaas) wel een feit maar dit lijkt tegenwoordig ook een standaard te worden. Ik kan mij overigens wel voorstellen dat het niet voor iedereen is weggelegd.

  Het enige echt jammerlijke bij RDR2 vind ik de extra bonussen die online toegekend worden bij het pre-orderen, dat hadden ze van mij mooi achterwegen mogen laten.

  Maar goed de SP van RDR2 is al genoeg om de game te halen. De pre-order hier is al zo goed als geplaatst.
 • @Ardyn

  Daar heb je inderdaad wel een solide punt. Take 2 blijft de hoge baas als het aankomt op gta en RDR en de CEO heeft al aangeven dat hij al zijn games wil volgooien met micro transacties. Take 2 is dan ook de grootse geld wolf op EA en Activision na. Het is dat rockstar het creatieve brein achter RDR(gta) is anders had het niet zo best geweest.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren