1. Commentaar - Fallout 76 en drie nieuwe Pokémon games

Commentaar - Fallout 76 en drie nieuwe Pokémon games

Man, man, man, wat een aankondigingen deze week. Fallout, Assassin's Creed, Pokémon. Het lijkt in ieder geval een goede E3 te worden! Dennis en Lucas spreken het nieuws van deze week even kort met je door en behandelen tegelijkertijd jullie reacties.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik was die malloot die uren had gekeken. Bedankt hè!
 • @Jack O haha wist ik wel, maar ik liet Dennis lekker lullen
 • @Lucas May :)
 • Ondanks fallout 4 heel erg slecht was, was ik in eerste instantie weer hyped door fallout 76 maar die hype ging weer in een duikvlucht onder het nul punt toen ik het hardnekkige gerucht las dat het het een survival game wordt.
 • @Meta_coola fallout 4 slecht? weet niet op welke planeet jij heb gezeten maar, Ik vond fallout 4 hartstikke leuk! had prima op vermaakt en building system enzo.
 • @Meta_coola

  Fallout 4 slecht?
  Fallout 4 heeft mij één van de beste momenten ooit gegeven toen ik mijn zoon uit de toekomst in zijn gezicht beschoot met een shotgun. En hoe open dat spel is, een vriendin van mij heeft het al 10 keer opnieuw gespeeld en zegt nooit hetzelfde ervaart te hebben.
  Het bood gewoon niet wat je wilde, en dat kan. Maar dat maakt het niet tot een slechte game.

  Daarbij, diezelfde geruchten zeggen ook dat het een gewone RPG wordt, met PvE survival elementen wat je kunt doen met vrienden. Het zijn gewoon meer opties die ze geven, en dat is gewoon tof.
 • Ik hoop echt niet dat fallout 4 op online gabage game word
  Multiplayer oke,. maar als SP wel core base blijft, Ik hou er van om zelf dingen te ontdekken en niet andere persoon die bijvoorbeld al heeft gezien alles al verkloot voor andere.
 • @Darkempire

  Schijnt juist dat het een coöp optie krijgt om Fallout met iemand anders te spelen, niet tegen elkaar. Komt erop neer dat het gewoon een multiplayer optie krijgt, meer niet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren