1. Commentaar - Fortnite en het succes van de Nintendo Switch

Commentaar - Fortnite en het succes van de Nintendo Switch

Fortnite, Fortnite, Fortnite... sorry mensen, we weten dat er veel over die game op InsideGamer belandt, maar dat heeft een reden waar Martin en Dennis dan ook even op inhaken. Verder halen ze het succes van de Switch voor Gamestop aan én dat Sony meer multiplayergames op de PS4 wil. Tijd voor een verse Commentaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Zal ik 't maar zeggen? Prima als er roze in schoenen zit, maar COMPLEET roze ziet er niet uit. Zelfs de veters zijn roze. ;)
 • Dennis, 30 indie games per week niet 20 per maand.
 • @Richh

  Steam heeft 120-140 games per week.
  En ging btw niet per se om indies.
 • Ligt het nou aan mij of wordt hier nou heel veel in gesneden? Normaal lijkt het wat natuurlijker te gaan allemaal.
 • Echt vreemd dat mensen nu al een switch kopen voor smash. Waarom niet wachten op een eventuele pricedrop? Maargoed ik snap sowieso niet waarom mensen zo enthousiast zijn over Smash en Pokémon lets GO. Zal aan mij liggen denk ik dan
 • @blue_blade_3
  Jup, ligt aan jou! :-D
 • @blue_blade_3

  Smash verkoopt ruim 10 miljoen exemplaren per release, dus ligt wel aan ons ja.
  En pricedrop gaat niet komen, echter gaan ze wel worden uitverkocht zodra die games komen.
 • Tjah als je veel post over een trendy game dan kunnen mensen dit als goedkoop zien. Tis meer dat iedere poep en scheet van FN gemeld moet worden. Met echt nieuws zoals de start van het nieuwe seizoen heb ik geennmoeite hoor. Spelers aantallen, nieuwe items, niet geweldige creaties van spelers boeien mij dsn weer minder. Tijdens voor en na de E3 was er meer dan genoeg te bespreken en van items te voorzien, maar wat stond dagelijks toch weer op de frontpage? Idd, Fortnite. Prima dat je het zo doet, maar sta dan niet te kijken van hatelijke reacties.
 • Haha, lekker jullie laten denken door mijn comment.
  Ik bedoelde trouwens wel iets zoals Anthem/Destiny/The Division, maar dan in het groot in plaats van enkel in een hub.
  Een soort MMO met minder chaos en meer doelgericht, spelers een eigen weg gaan en die kruisen door middel van factions/keuzes in verhaallijnen/etc.
  In ieder geval lijkt de industrie stappen te zetten naar zoiets, voor mijn gevoel dan. (Het is moeilijk de industrie te voorspellen ^^')

  Maar ik ga zelf komend jaar beginnen aan mijn game design opleiding in Breda, dus misschien dat ik er in de toekomst aan zou werken, haha.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren