1. Commentaar - Geen klapperende flapseflaps week

Commentaar - Geen klapperende flapseflaps week

Jawel, ook in gameswereld is de tijd den komkommers aangebroken dus het sensationele nieuws laat vooralsnog even op zich wachten, maar desalniettemin hebben gewoon een hartstikke leuke bomvolle aflevering van Commentaar voor je! Want als je goed kijkt, blijkt dat er nog best wel leuke dingen gebeuren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Matthijs Rooks Maakt video voor InsideGamer, Gamer.nl en Power Unlimited. Houdt van RPG's, shooters en racegames. Allround film/serie/comicgeek.

Reacties

 • Die Resident Evil 2 remake ziet er echt ongelooflijk mooi uit. Het is dat ik tegenwoordig niet meer echt van de horror survival games ben anders zou dit een day one aankoop worden.  Deze commentaar had imho een mooi moment zijn geweest om het nog eens over de E3 2018 battle gehad te hebben. Ik vind het oprecht jammer dat er niks gezegd is over de uitslag van de finale. Nu weet ik dat niet iedereen het eens was met de 2 finalisten en dat er één ( of meerdere personen) de boel heeft lopen te manipuleren. Maar om het als nachtkaars uit te laten gaan vind ik persoonlijk jammer.
 • PS4 verkoopt nog steeds ruim meer dan de XONE. Dus games doet het 'em uiteindelijk.
  Switch verkoopt ongeveer net zo goed als de PS4 deed in dezelfde periode. - Dus in principe zou de Switch wel de 100 miljoen kunnen halen.

  En de Resident Evil 2 remake doet zijn oudere broer wel eer aan. Resident Evil 1 remake is naar mijn mening wel de beste remake die je maar kan hebben voor een game.
  En de devs hebben al aangegeven deze game te behandelen als een nieuw project, dus verwacht maar de volle €60 ervoor, maar zoals destijds met deel 1 bevat deze game ook gloednieuwe content wat destijds geschrapt was.

  Ik zou zelf graag een remake willen zien van Chrono Trigger of Final Fantasy 6 in de HD-2D stijl zoals in Octopath Traveler is gebruikt.
 • @Ardyn

  Niet mee eens, Chrono Trigger in de stijl van de nieuwe Dragon Quest games!
 • Ik vind dat de shirts van Dennis en Lucas extreem goed matchen. Alsof 't afgesproken was.
 • Captain Keen *facepalm*
  Het is natuurlijk Commander Keen. Maar ik steek ook mijn hand op dat ik van deze game graag een moderne remake wil zien.

  Gelukkig is er een ontwikkelaar opgestaan die hetzelfde idee had. Helaas konden zij niet de naam Commander Keen gebruiken, maar wilden wel een game met die vibe maken. Dat is de game Rad Rodgers geworden. Check vooral die game als je fan bent van Commander Keen. Verkrijgbaar op Steam/GoG, PS4 en Xbox One.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren