1. Commentaar - Vrouwen in Battlefield 5, nieuwe Nintendo DS en crossplay

Commentaar - Vrouwen in Battlefield 5, nieuwe Nintendo DS en crossplay

Het is vrijdag en dat betekent een nieuwe aflevering van commentaar! Deze week bespreken Dennis en Martin de Discussie over Battlefield V: Vrouwelijke personages speelbaar, verzet Sony zich tegen crossplay voor Fallout 76 en is Nintendo diverse mogelijkheden aan het overwegen voor een opvolger van de 3DS. Oh én we willen Commentaar een beetje op de schop gooien met een nieuw idee. Zelf nog suggesties wat we kunnen veranderen of verbeteren? Mik ze in de comments.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Hiervoor wilde Microsoft geen crossplay, nu wilt Sony dat niet.
  Gewoon weg omdat het marktleiderschap bedrijven onzeker maakt hierover.

  Al zo vroeg als de NES en Nintendo geen beveiliging wilde geven aan 3de partijen, zodat deze 3de partijen niet het optimale konden verdienen aan hun games…TIJDENS KERST.
 • @Ardyn

  Het is zelfs zo dat in de x360 ps3 era microsoft het idd niet wou en toen juist Sony er open voorstond.
 • @Meta_coola

  Fijn dat je herhaalt wat Ardyn al schreef. Nu lijk ook jij super intelligent.
 • @Rahl

  Toch maar eens naar de opticien gaan want nergens maar dan ook nergens zegt Ardyn dat Sony er toen wel open voorstond hij zegt enkel dat Microsoft er toen niet voor open stond, ik voeg daar aan toe dat Sony er toendertijd wel voor open stond.
 • @Meta_coola
  Zelfde boodschap; anders verwoord. Rahl heeft dus een punt
 • @blue_blade_3

  Dat heeft hij niet en daarbij waarom zou ik niks mogen zeggen omdat het een ander het al in een andere verwoording heeft gezegd?
 • @Meta_coola
  Ik ga geen welles-nietes discussie met je voeren, ben ik toch wat te oud voor.
 • @blue_blade_3

  Ik wil ook helemaal geen discussie beginnen.

  Maar toch waarom zou ik niks meer mogen zeggen omdat een ander het al heeft gezegd? Dat is gewoon bullshit en als iemand dan zo sneu gaat doen over intelligentie is gewoon zwaar sneu.
 • @Meta_coola

  Je wilt iets toevoegen om het duidelijker te maken en daar is niks mis mee, no worry's Meta. Gewoon niet op Blue reageren, gaat toch nergens inhoudelijk op in.
 • @ShadowhunterrX
  Sta ik daar bekend om ja? Dat is nieuw voor mij.

  Ik ging niet in op meta omdat ik vind dat zijn reactie niet veel toevoegde aan dat van Ardyn. Dat Rahl andere woorden had kunnen gebruiken vind ik dan weer wel, maar als meta dan zichzelf gaat verlagen tot rahls taalgebruik, dan vind ik mijn opmerking best terecht. Inhoudelijk meldt meta niet veel nieuws t.o.v. ardyn.

  Ik ging de discussie niet met hem aan omdat hij weer begint dat "hij iets niet zou mogen zeggen" waar ik het helemaal niet over heb gehad (ik geef alleen aan dat hij hetzelfde meldt als een ander, en dat rahl daar gelijk in heeft). De discussie die hij aan wilt gaan is dus nutteloos en krijg je een welles-nietes verhaal.

  Maar bedankt dat je even meldt dat ik inhoudelijk niet kan reageren! Altijd fijn als anderen het woord voor je kunnen doen.
 • Slappe reactie op het BFV gebeuren. Weer het alleen op vrouwen gooien, kleine groep schreeuwers, bullshit roepen en reactie wat in het straatje past. Zullen we al jullie reviews(meningen) ook maar als bullshit bestempelen ?

  Het gaat erom hoe EA dingen forceert en de game verkoopt. Dit staat bijvoorbeeld op de BFV site.
  *Speel realistische grootschalige multiplayer met je squad in modes zoals het enorme Grand Operations en het coöperatieve Combined Arms*
  *realistische Battlefield*
  Ondertussen rennen Britten met mohawks en katana's door Rotterdam. Toch de game als realistische verkopen. Maar dat mogen we niet zeggen.

  Zullen we even IG BF1 review erbij pakken…..
  Hy kijk een minpunt: Had misschien nog iets meer inspiratie uit de Eerste Wereldoorlog kunnen putten.

  Juist…🤔
 • @ShadowhunterrX Ik kan mij ook nog reviews herinneren met als minpunten de grapjes over homoseksuelen (Persona 5?) of seksuele karakters (Xenoblade) om enkele voorbeelden te noemen. Die games zijn toch gewoon fun dus waar klagen we over?

  Deze 'bullshit' van een 'kleine groep schreeuwers' moesten wij als bezoekers wel bloedserieus nemen, want anders was je ook weer A of B en kreeg je een ban. De IG redactie heeft er een handje van om zich paternalistisch te gedragen en het tegengeluid als 'verkeerd' te bestempelen.

  *Onder het artikel BATTLEFIELD V: FUN OVER AUTHENTIC werd met respect gediscussieerd, maar van de 40 reacties zijn er 8 overgebleven. Daar is ook iemand ongewenste reacties gaan verwijderen?
 • @Bloempjes
  Zulke minpunten kan ik smakelijk om lachen. Vooral waar ik nu zit, waar veel LGBT mensen op vakantie zijn. Hele gezellige mensen ! Over veel vrouwelijk schoon geen gebrek hier en wel een tikkie erger dan in Xenoblade en heb ik niet over bikini's/zomerkleren….

  Serieus hebben ze reacties verwijderd ? Wow best triest om daar dagen mee te wachten in een zin van *valt niet op*. CerandoX zen reactie overdreven vind om het minne/verbergen van het artikel en dan zelf zo reageren *slowclap*.
 • @ShadowhunterrX ik ben aan het checken wie dat eventueel gedaan heeft en waarom. Niet mijn call geweest, en dat had het wel moeten zijn.
 • @Bloempjes zo heel veel respect was er niet hoor. Desalniettemin weet ik niet zeker wie de reacties verwijderd heeft, want we zijn voorstanders van een discussie. Ik ga dat uitzoeken.
 • @DMons
  Op de "ik wou dat we dit artikel konden verbergen/downvoten" opmerking na zag ik geen overdreven rare/schofterige dingen staan..

  Als mensen de moeite nemen om pagina lange betogen te schrijven om van gedachten te wisselen dan zie ik daar meer respect in dan je elders op het internet kan vinden.
 • @Bloempjes we denken dat de eerste post van Cerando door hem verwijderd is, en daarom de hele reactieketting verdwijnt. Ik ga regelen dat die blijven staan ook als de eerste post verwijderd wordt. Of we zoeken een andere oplossing. Maar anyway: heb net een rondje redacteuren gedaan: WIJ hebben niets verwijderd en zullen dat ook (niet snel) doen.
 • @ShadowhunterrX ja slappe reactie? Dus zeg maar: wat wij vinden (doe niet zo extreem moeilijk over een game) is slap. We zitten hier geen official frickin' statement te maken hoor. Het is wat IK en wat MARTIN persoonlijk vinden. En je kan er zoveel reviews bij slepen als je wilt, maar laat die nou geschreven zijn door een ander redactielid, en niet één of andere stem uit een hyve mind.
 • @Dmons

  Als je het ergens niet mee eens bent, en eigenlijk meer open minded bent, heb je een slappe reactie. Zo werkt dat op het internet. Niks van aan trekken. Ik kan me best goed vinden in de reacties van het commentaar.

  Mensen willen tegenwoordig te vaak hun mening doordrukken aan anderen omdat ze zelf niet eens zijn met een bepaalde trend/ontwikkeling. Ik vergelijk het altijd met ouderen die gefrustreerd raken omdat ze iets niet meer snel snappen. Zo ervaar ik het in ieder geval
 • @blue_blade_3

  Ja en nee. Het klopt dat het een soort volk er tussen zit, zo als wil geen vrouwen argument.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren