1. Talkshow host Conan O'Brien komt voor in Death Stranding
Death Stranding
39% hot!
4 members volgen dit
6 members willen dit
5 members hebben dit

Talkshow host Conan O'Brien komt voor in Death Stranding

Hij mag ook Hideo's speelgoedcollectie aanschouwen

Conan O’Brien heeft bekendgemaakt waarom hij, tijdens zijn trip naar Japan voor een programma, Kojima Productions een bezoekje gaf. De komiek en talkshow host krijgt zijn eigen cameo in de langverwachte game Death Stranding.

Tijdens zijn talkshow krijgen de kijkers een kijkje achter de schermen bij Kojima Productions waarin Hideo Kojima het gebouw laat zien. Het gaat natuurlijk in Conan-stijl; met een hoop komedie. Conan mag ook zijn ogen richten op Hideo’s speelgoedcollectie en probeert daar zelfs wat van mee te nemen.

death stranding

Hideo heeft Conan ook even wat gameplay-beelden laten zien, inclusief de baby, tot Conan’s grote schok. Nadat de rondleiding gedaan was en de talkshow host over de schrik heen was vroeg Hideo of hij wellicht een cameo wilde in de game.

Door middel van de verschillende technologieën die aanwezig waren in het kantoor zijn er opnames gemaakt van Conans gezichtsuitdrukkingen en bewegingen. Later is ook zijn stem opgenomen en is het personage tot leven gewekt.

Death Stranding komt op 8 november uit voor PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Cool, nog maar 2 weken! :)
  • Kan zijn humor altijd wel waarderen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren