1. ConcernedApe teaset nieuwe Stardew Valley-update

ConcernedApe teaset nieuwe Stardew Valley-update

Nieuwe endgame-content

Eric Barone, ook bekend als ConcernedApe, heeft een nieuwe update geteaset voor zijn game Stardew Valley. Hij deelde deze op zijn Twitter-account.

Versie 1.5 is al een tijdje in ontwikkeling, maar de ontwikkelaar heeft nu een kleine update gegeven over hoe de update ervoor staat. Volgens ConcernedApe moet er nog veel gebeuren, maar zijn er al een aantal belangrijke mijlpalen gehaald. De ontwikkelaar teaset ook wat de update inhoudt. Zo komt er nieuwe endgame-content samen met nog ‘veel meer andere dingen’. De tweet is hieronder te bekijken.

Wanneer de update uit gaat komen en wat de endgame-content precies gaat inhouden is nog niet bekend. Er bestaat een kans dat het met het personage Willy te maken heeft die in de afbeelding onder de tweet te zien is. Stardew Valley is nu uit op de pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, smartphones en de PlayStation Vita.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Ben benieuwd waar ze mee komen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren