1. Console-release voor Age of Empires 4 niet uitgesloten

Console-release voor Age of Empires 4 niet uitgesloten

Maar pas na de pc-versie

Website Stevivor heeft in een gesprek met Shannon Loftis en Adam Isgreen van Microsoft gevraagd naar de mogelijkheden om Age of Empires 4 op andere platforms uit te brengen. Isgreen meldt dat het niet uitgesloten wordt.

Age of Empires 4 wordt de nieuwste toevoeging aan de Age of Empires-gamereeks en heeft nog geen specifieke releasedatum, mogelijk verschijnt de game nog eind dit jaar. De game is onthuld tijdens de Gamescom in 2017 en sindsdien is er vrij weinig over gezegd, tot een paar dagen geleden wanneer er gameplay werd getoond tijdens X019. Adam Isgreen heeft daarnaast meer informatie gegeven over verschillende aspecten van de game via Stevivor.

age of empires 4

Het gesprek start over de mogelijkheid om Age of Empires 4 op andere platforms uit te brengen, waarop Loftis antwoordt: “Het is lastig, als een pc game. We willen het fantastisch maken op de pc. Maar ik denk dat het concept van een platform gaat veranderen met Xbox.”

Loftis zegt dat ze momenteel hard bezig zijn met het visualiseren op wat voor manieren spelers Age of Empires willen gaan ervaren. “Maar, onze grootste prioriteit is ervoor zorgen dat de game goed werkt met toetsenbord en muis.” Isgreen zegt dat ze wel gaan kijken naar de mogelijkheden, zodra ze een pc-versie hebben. Een console-versie voor de game wordt dus niet uitgesloten.

Age of Empires 4 komt naar pc, een releasedatum is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Gewoon toetsenbord en muis verplicht op de xbox maken met age of Empires en probleem opgelost

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren