1. Valorant voor consoles wordt getest door Riot

Valorant voor consoles wordt getest door Riot

Komt alleen uit als het de integriteit niet in de weg zit

Riot Games is bezig met het testen van Valorant voor consoles. Dat maakte Executive Producer Anna Donlon bekend in een interview met Gamespot.

Valorant kwam dinsdag exclusief uit op pc, na een aantal maanden in bèta te zijn geweest. Veel fans vragen zich af of een consoleversie van de first-person shooter in de planning staat. In een recent interview met Gamespot vertelt Executive Producer Anna Donlon dat een consoleversie van Valorant getest wordt. De producer zegt dat het team “Heel enthousiast is om de potentie van Valorant te laten zien op consoles, maar dat de consoleversie alleen gaat uitkomen als het de competitieve integriteit van de game niet in de weg zit”.

Valorant kan worden omschreven als een mix van Counter-Strike en Overwatch. Net als bij Counter-Strike is de snelle actie cruciaal voor Valorant, wat mogelijk is met muis en toetsenbord. Vermoedelijk wordt nu onderzocht of de game met controllers nog steeds goed uit de verf komt.

Of Valorant voor PlayStation 4, Xbox One, Switch of juist de next-gen consoles zou moeten verschijnen, is niet bekendgemaakt.

valorant

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Wil de game ontzettend graag proberen maar alleen als vanguard wordt gewijzigd. Ik vind die kernel beveiliging ontzettend jammer.
  • @xcollin same. Ik installeerde het en was klaar om aan de slag te gaan maar toen moest ik het opnieuw opstarten opeens. Na verdere onderzoek blijkt het idd dat het in de diepste laag van je pc installeert. No thanks Tencent
  • @mightybundy In principe is dit wel bij meerdere games maar dat is alleen als je de game opstart en niet zoals valorant, de hele tijd dat je achter de pc zit.

    Vind het maar tricky. Hoop dat ze van deze fout leren. Lees dat heel veel mensen de game niet gaan spelen hierdoor.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren