1. Overkill's The Walking Dead komt niet meer naar consoles

Overkill's The Walking Dead komt niet meer naar consoles

Ook pc-versie krijgt waarschijnlijk geen ondersteuning meer

De consoleversie van Overkill's The Walking Dead is geannuleerd door Skybound Entertainment.

Na jaren uitstel verscheen de shooter in november vorig jaar op pc. De PlayStation 4- en Xbox One-versies werden in januari dit jaar uitgesteld, maar kregen geen nieuwe releasedatum mee.

Nu zijn deze versies dus geannuleerd door Skybound, het bedrijf dat eigenaar is van de gehele The Walking Dead-franchise en is opgericht door The Walking Dead-bedenker Robert Kirkman. "We hebben ons contract met Starbreeze Studios beëindigd en stoppen alle werkzaamheden rondom Overkill's The Walking Dead."

Dat betekent waarschijnlijk ook dat de ondersteuning van de pc-versie van de game wordt stopgezet, al wordt dit niet expliciet genoemd. Tussen november 2018 en juni van dit jaar zouden er negen episodes van 'seizoen 2' voor de pc-versie uitkomen voor eigenaren van de Deluxe-versie. Of dit nog gepland staat is niet bekend, maar het lijkt onwaarschijnlijk.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • En als je de eerste trailers ziet denk je omgg dit word echt heel tof.

    Maar je kan dit nu vergelijken met de huidige serie die berg afwaards gaat…. jammer…
  • … waarom is het zo moeilijk een goede, survival zombie game te maken. Niet teveel poespas, gewoon langzame (!) zombies en overleven.
  • Yup dit zag iedereen toch al aankomen?? Er waren alleen maar filmpjes getoond en nooit gameplay beelden.. Echt jammer want hij leek me tof.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren