1. Control is Remedy's volgende game

Control is Remedy's volgende game

KOMT IN 2019 UIT OP PC, PS4 EN XONE

'Control' is de titel van Remedy's nieuwe game. Het spel moet in 2019 uitkomen op pc, PS4 en Xbox One, wordt duidelijk in een korte trailer.

De trailer toont een vrouwelijk hoofdpersonage met telekinese. Net als in Quantum Break maakt de speler afwisselend gebruik van krachten en geschut. De hoofdpersoon is de nieuwe directeur van een geheimzinnig bureau dat geïnfiltreerd is door iets buitenaards, aan haar de taak om de macht weer in handen te krijgen.

Remedy beschrijft Control als volgt op haar website:

"Een cinematisch third person actiespel in een nieuw universum van Remedy's hand. P7 heeft een intrigerend verhaal met onvergetelijke personages. De structuur van het spel biedt een langdurige, verhaalgedreven gameplayervaring en de diepste spelmechanieken ooit in een Remedy-game. P7 is een multiplatformtitel uitgegeven door 505 Games."

Dit artikel delen

Over de auteur

Zer0 Boy Gijs is niet weg te slaan uit stealthgames en speelt het liefst een spel met een spannend verhaal, interessante personages en een sterke sfeer. Werkt achter de schermen aan de wekelijkse Gamer.nl Podcast.

Reacties

  • Ze lappen hier een Bungie-ke.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren