1. Control staat vanaf morgen op Xbox Game Pass

Control staat vanaf morgen op Xbox Game Pass

In totaal verschijnen er zeventien games op Game Pass deze maand

Remedy's Control stat vanaf morgen op Xbox Game Pass voor console.

Er gingen al geruchten dat de game naar Game Pass zou komen, maar dat heeft Microsoft nu bevestigd. Daarnaast heeft het zestien andere games die in december naar de service komen bevestigd. Morgen verschijnt ook Doom Eternal op de pc-versie van Game Pass, zo werd gisteren al aangekondigd. Ook Haven (console en pc), Rage 2 (Android), Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action (pc), Yes, Your Grace (Android, console en pc) en Slime Rancher (Android en console) komen dan uit.

De rest van de Game Pass line-up deze maand ziet er als volgt uit. Dragon Quest 11 S: Echoes of an Elusive Age verschijnt op 4 december uit voor Game Pass op console en pc, Call of the Sea (Android, console, pc), Monster Sanctuary (Android en console) en Starbound (pc) op 8 december, Unto the End (console en pc) op 9 december en Assetto Corsa (Android en console), Gang Beasts (Android en console), GreedFall (Android, console en pc), Superhot: Mind Control Delete (Android en console) en Yooka-Laylee and the Impossible Lair (Android, console en pc) op 10 december.

Op de Xbox-site is een handig overzicht met alle games van deze maand te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Het gaat dus zo te zien (en dat had ik al verwacht gezien de sprongen die Remedy maakte) om de niet geoptimaliseerde versie voor seriesx. Als ik die wel geoptimaliseerde versie zie voor iets van 20 euro dan koop ik m wel gewoon. Zit t nu al lang uit te stellen.

  edit: is nog 19,99 via de store zie ik.
 • @xevulutionx

  Ja daarom heb ik deze aangeschaft. Die versie komt begin volgend jaar geloof ik
 • @Dabilahro
  klopt idd. was uitgesteld naar q1. Ik twijfel toch nog omdat er al zoveel te spelen is. Met sinterklaas of kerst komt er ook nog een game bij en ik zit al in Dirt en watchdogs. Ik kijk trouwens erg uit naar Call of the Sea volgende week. En ik zou bijna Cyberpunk vergeten… die ik mogelijk voor me uitschijf tot next gen versie.
 • @xevulutionx

  Vergeet niet om ook Dragon Quest even te proberen ;)
 • @Nol
  Ja ik zag m erbij staan en is natuurlijk ook een grote titel. Maar ben bang dat de combat niet mn ding gaat zijn. Ik ben niet zo weg van turn based.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren