1. Control wordt toch niet uitgebracht op Xbox Game Pass

Control wordt toch niet uitgebracht op Xbox Game Pass

Helaas zijn hier nog geen plannen voor

Gedurende een livestream van Extra Life op Mixer maakte Xbox-baas Phil Spencer bekend dat Control binnenkort op Xbox Game Pass verschijnt. Echter is daar volgens Remedy geen sprake van.

Spencer maakte het nieuws bekend over de komst van Control naar Xbox Games Pass toen aan hem gevraagd werd van welke games hij dit jaar het meest genoot. Spencer beantwoordde de vraag door te vertellen dat hij Control een hele goede game vond, maar dat het spel niet genoeg spelers wist te bereiken en dat dit binnenkort wel het geval zal zijn nu dat de game op Xbox Game Pass verschijnt.

Als reactie op de uitspraak van Phil Spencer liet Remedy-CEO Tero Vitala via twitter weten dat Control niet gepland staat voor een release op Xbox Game Pass. Ook maakte Tero Vitala bekend dat daar vooralsnog geen plannen voor zijn.

Wel komt binnenkort de gratis Expeditions-modus uit voor Control. Dit is een modus waarin Jesse Security Chief Arish helpt met het verkennen van de mysterieuze Formation. De speler wordt daar geconfronteerd met de grootste uitdagingen die The Oldest House te bieden heeft.

Control is beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren