1. Remedy maakt aanpassingen aan control na feedback

Remedy maakt aanpassingen aan control na feedback

Zoals blur- en film grain-toggle

In een nieuwe blogpost op de website van Control bespreken Antonela van 505 Games en Vida van Remedy de feedback van gebruikers en geven antwoord op terugkerende vragen.

Gebruikers die op de pc spelen ervaren problemen met ray tracing, dit moet volgens Antonela en Vida in meeste gevallen opgelost zijn wanneer de speler de nieuwste versie van Windows 10 heeft. Verder komt er, waarschijnlijk in september, een update waarbij er een blur-toggle wordt toegevoegd, evenals een toggle voor de film grain. Ook de map wordt verbeterd nadat gebruikers hadden gemeld dat deze soms wat hapert.

Veel gebruikers zeggen op console en pc last te hebben van een instabiele framerate. Antonela en Vida zeggen het volgende over algemene problemen; “Op dit moment kijkt het team naar mogelijke manieren om console-optimalisatie in Control te verbeteren, maar deze dingen nemen veel tijd in beslag en gebeuren niet met een druk op de knop (al wilden wij natuurlijk dat dat wel zo werkte). We onderzoeken verder ook specifieke problemen die sommige spelers hebben ondervonden om deze op te kunnen lossen.”

control

Tevens gaan zij in op vragen omtrent HDR. Remedy heeft er bewust voor gekozen om geen HDR te implementeren in de game. Deze keuze is gemaakt met betrekking tot de gelimiteerde middelen voor de ontwikkeling van de game. “Na de lancering gebruiken we bij voorkeur de middelen die we hebben om ons te concentreren op toekomstige gratis inhoud voor Controle, zoals de fotomodus. We realiseren ons dat dit sommige spelers misschien teleurstelt, maar we hopen dat de toevoegingen die we aan Control willen brengen het gebrek aan HDR goedmaken,” aldus Antonela en Vida.

Lees hier onze review van Control. Jacco zegt hier: "Control is qua thema namelijk verreweg de gekste en meest gewaagde game van Remedy tot op heden, met weergaloze physics, boeiend levelontwerp en een aantal frustratiepunten."

Control is beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren