1. Coolblue verloot in februari ongeveer 1500 PS5's

Coolblue verloot in februari ongeveer 1500 PS5's

Maak kans op een aankoop

Coolblue gaat in februari weer een aantal PlayStation 5 consoles verkopen via een lotingssysteem. 

Dat blijkt uit een Tweet van gamejournalist Ron Vorstermans. In het bericht schrijft de redacteur van Gamer.nl dat Coolblue in februari weer 1500 PlayStation 5 exemplaren gaat verloten. 

Volgens het onderzoek van Vorstermans gaat het om 900 digitale- en 600 disc versies van de console. Het is natuurlijk niet zo dat wanneer je wordt ingeloot, je de console gratis thuisgestuurd krijgt. Winnaars van de loting mogen de console kopen voor de adviesprijs. 

Coolblue had de pagina voor de loting al online staan, maar verwijderde deze kort na de openbaarmaking van Vorstermans. De reden hiervoor is vooralsnog onduidelijk. 

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Ik ga wel weer mee doen. Echter heb ik me er nu wel een beetje bij neergelegd dat ik voorlopig geen PS5 ga krijgen. GameMania is volgens mij pas ergens in het derde kwartaal van 2020 met reserveringen, mijne was pas in november.

  Ik heb nu dus toch maar een PS4-game gekocht (Nier) en ik heb SM3DWorld dus ik heb voorlopig genoeg te spelen :-)
 • @Luigi1985

  Mediamarkt is de beste kans man
 • @san5324 hoe bedoel je media markt beste kans zit nog steeds op me pre order van november te wachten 🤷🏽‍♂️
 • @Luigi1985 ha Luigi, is dat een gevoel of heb je daar een bron van? Ik verbaas me er namelijk over dat vanuit GameMania alleen wordt aangegeven dat ze niets kunnen vertellen… Nu snap ik dat GameMania niet kan aangeven wanneer ze weer worden bevoorraad, maar ik snap niet dat ze gewoon niet aangeven waar ze ongeveer zitten op de lijst van pre orders. Ik hoop dat je gelijk hebt, dan ben ik met mijn pre order van begin september snel aan de beurt, maar ik vrees het ergste…
 • @Michael-Raymond-Clayton

  Bij techtastic.NL is een topic. Daar riepen mensen dat ze m in juni/juli hadden gereserveerd en dat die m nu kregen
 • @Luigi1985 ik heb hem ook bij game mania gereserveerd, dat was ergens in september…. Tot op heden nog niks. Helaas zit ik aan hun vast ivm inruil ps4 pro. Ze hebben eindeloos reservingen aangenomen.
 • ik heb hem ook in nov. besteld bij game mania en mijn gevoel zegt dat ik hem in maart heb. En ik ga even op mijn gevoel af.
 • @djodjo
  Ik vrees ervoor, deze week kregen de mensen em pas binnen van de maand juni en juli, dus tel maar op.
 • Ik heb em al begin oktober gereserveerd bij de game mania, ik kreeg wel al telefoon voor welke versie ik wou. Ik wacht gewoon geduldig af. Laat de rest het maar bèta testen.
 • @LosPilotas

  Ja die heb ik ook gehad. Sukkels. Bij t reserveren was t allemaal niet nodig.
 • 1500 is al wel een veel beter aantal dan 250!
 • @TommieNL ja maar wie wil er nu zo'n digitaal exemplaar?! Ziet er wel strakker uit, maar voor een lousy 100 euro volledig overgeleverd zijn aan de grillen van de PS store? Nooit meer een dvd-tje kunnen afdraaien? Nooit meer een game waar je klaar mee bent verpatsen? Tikt wel aan, hoor…
 • Toch maar weer meedoen en hopen dat ik erbij zit Fingerscrossed


  Al ben ik bang dat ik nog wel een poosje moet wachten totdat ik een ps5 in handen heb..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren