1. Coöperatief aan de slag in Wasteland 3

Coöperatief aan de slag in Wasteland 3

Game verschijnt volgende week vrijdag op pc, PS4 en Xbox One

Deep Silver en InXile Entertainment hebben een nieuwe trailer van Wasteland 3 uitgegeven die in zijn geheel draait om de coöperatieve modus.

In Wasteland 3 kunnen spelers namelijk samenwerken in een squad van Desert Rangers. Natuurlijk moet dan ook samen het gevonden loot worden gedeeld.

De post-apocalyptische game speelt zich af in een bevroren Colorado. Spelers kunnen voertuigen, natuurrampen en een nieuw, vloeiender actiesysteem verwachten. In Wasteland 3 start de speler als de enige overlevende van Team November, een van de Desert Ranger-teams bekend uit de vorige delen.

Nieuw in Wasteland 3 is de verhaalgedreven, asynchronische multiplayer. Het hoofdgedeelte van de game richt zich op de singleplayerervaring, maar wanneer twee vrienden tegelijk online zijn kunnen er missies gedeeld worden. Ook kan een van deze spelers verder spelen als de ander offline gaat, om het werk van beiden voort te zetten of juist teniet te doen.

Wasteland 3 komt op 28 augustus uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op pc verschijnt de game op team en de Microsoft Store. Op dezelfde dag komt het spel ook uit op Xbox Game Pass.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Lijkt mij geen spel voor mij,.maar misschien met coop toch een keer proberen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren