1. Cosmetics van andere spelers uit te schakelen in Star Wars: Squadrons

Cosmetics van andere spelers uit te schakelen in Star Wars: Squadrons

Het uiterlijk van de films

Geen zin in creatief versierde ruimteschepen als je straks Star Wars: Squadrons speelt? Goed nieuws: je kunt cosmetische aanpassingen van andere spelers uitschakelen, vertelt creative director S. Frazier in een interview met IGN Japan.

In de aankomende multiplayergame kunnen spelers hun ruimteschepen naar eigen smaak versieren. Ontwikkelaar Motive schat echter in dat niet iedereen daar zin in heeft en dat sommige spelers willen rondvliegen in een geloofwaardig Star Wars-universum.

Frazier geeft aan dat de cosmetische opties zo ontworpen worden, dat ze passen in het universum. Toch is de optie volgens hem belangrijk. "Sommige spelers willen dat helemaal niet zien. Het maakt niet uit hoe plausibel het is, ze willen precies zien wat ze ook in de films zien, niet meer en niet minder. Dat begrijpen we. Daarom hebben we de optie om cosmetics uit te schakelen. Als je dat aanzet, kun je nog wel een racestreep op je eigen TIE Fighter zetten en dan zie jij dat nog, maar alle andere schepen zien er voor jou uit als de standaardversie van de TIE Fighter." Eerder werd al bekend dat de game geen microtransacties zal hebben.

Daarnaast zijn ook veel gameplay-elementen aan te passen door spelers. Belangrijke informatie wordt bijvoorbeeld in de HUD weergegeven, maar je kunt dat ook allemaal uitschakelen en alleen vertrouwen op de data in je cockpit.

Star Wars: Squadrons komt op 2 oktober uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren