1. Check hier de cover art van de Resident Evil 3 Remake

Check hier de cover art van de Resident Evil 3 Remake

Oh boy..

Er is zijn afbeeldingen gelekt van de Resident Evil 3 Remake via PlayStation Network, naar verluidt gaat het hier om de officiële cover art van de verschillende versies van de game.

Het gaat hier waarschijnlijk om de officiële cover art van de remake van Resident Evil 3. De opgedoken poster werd gespot door ResetEra op Gamstat. Dezewebsite houdt PlayStation Network nauw in de gaten en de toevoeging van de Resident Evil 3-afbeeldingen is dan ook niet onopgemerkt gegaan.

Op de poster staat Jill Valentine afgebeeld met een compleet nieuw uiterlijk. Naast Jill zien we Carlos Oliveira staan, een van de laatste overlevende leden van de Umbrella Biohazard Countermeasure Service (U.B.C.S). Ook Oliveira ziet er net wat anders uit dat gewend. Ten slotte is de intimiderende schurk Nemesis te zien zoals we hem kennen uit het origineel.

Het gerucht van de remake ging al enige tijd in de rondte, maar nu lijkt de game echt te zijn bevestigd.YouTuber Spawn Wave beweerde eerder al een bron gesproken die het bestaan van de game wist te bevestigen. Spawn Wave is in het verleden een betrouwbare bron gebleken; hij was bijvoorbeeld de eerste persoon die FromSoftware's Elden Ring bevestigde voordat het spel was aangekondigd.

Met oog op de gelekte poster, kan er verondersteld worden dat de officiële aankondiging van de game niet lang meer kan duren. De kans is groot dat de remake tijdens The Game Awards op 13 december wordt onthuld.

Bekijk de cover art hieronder.

Origineel
Remake

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Een release in de 1e helft van volgend jaar zou fantastisch zijn. Zin in!
 • @adutchman
  zal waarschijnlijk pas na RE resistance uitkomen, dus denk pas begin 2021 op z'n vroegst.
  Maar ik hoop natuurlijk dat je gelijk hebt ;)
 • @mole28

  Ik las vandaag dat de Z version misschien beide games bevat. Maar dat zal wel niet. 2021 is ver weg, maar als ze na elkaar uitkomen heb je wel gelijk denk ik.
 • @mole28
  2020 komt ie hoogstwaarschijnlijk uit.
  Aangezien ze Raccoon city al hebben en een deel van de sewers (Re2 Remake) enige wat ze moeten doen zijn wat deuren dicht timmeren in de RPD etc, dus game is eigenlijk al voor 40% af
 • Hyped! Deze en Code Veronica zijn de enige delen die ik nog nooit heb gespeeld. Gaaaaaaaf!!!
 • Kijk, hier worden we blij van. (=
 • Sony pakt wereldrecord met de PlayStation - cerdt.be
 • Vet dat er een remake van deel 3 komt! De tanden van de nieuwe nemesis zien er wel wat raar/matig uit.
 • Deze heb ik volgens mij nooit gespeeld, dus deze komt er wss wel.
 • Vindt de oude look van Nemesis toch wel wat dikker, op de nieuwe poster lijkt het wellis waar wel een echt bioweapon.
  Carlos ziet er uit als een joke, doe maar gewoon zijn korte kapsel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren