1. Crackdown 3 verschijnt op 15 februari 2019

Crackdown 3 verschijnt op 15 februari 2019

Eerste game nu gratis te downloaden

Crackdown 3 komt op 15 februari 2019 uit voor pc en Xbox One. Dit werd tijdens XO18 dit weekend aangekondigd.

Eerder was al bekend dat de game in februari 2019 uit zou komen, maar nu is ook een precieze releasedatum aangekondigd. Het spel is al jaren in de maak en meerdere malen uitgesteld. Op 15 februari komt het spel ook meteen op Xbox Game Pass te staan.

Microsoft toonde tevens de multiplayer van het spel tijdens XO18, in de vorm van Wrecking Zone. In deze modus nemen twee teams van vijf spelers het tegen elkaar op, waarbij alle gebouwen in de omgeving kapot kunnen.

Tot slot kan de eerste Crackdown vanaf nu tot 30 november gratis gedownload worden via Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Crackdown gratis binnen gehengeld om kort een co-op sessie te spelen, wat uiteindelijk de hele avond geduurd heeft. Was compleet vergeten hoe verslavend het verzamelen van Orbs was.
  • Ik vond de multiplayer er geinig uit zien. In februari ben ik weer lid van gamepass.
  • Leuk om een keer te spelen, maar ik zie Crackdown niet meer echt als een grote Xbox-One titel. Heb toch wel Game Pass, dus een leuk extraatje.
  • Leuk die gamepass, ga de game zeker eens proberen. Dit had ik niet gedaan als ik er voor moest betalen, want de crackdown games doen me niet veel.
  • Nog nooit een Crackdown gespeeld, dus heb deel 1 effe binnen gehengeld.
    Had daar wel wat ruzie mee. Xbox One eiste een credit card, maar de 360 was gelukkig wat soepeler. Binnenkort eens uitproberen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren