1. Crash Bandicoot 4: It's About Time lijkt in ontwikkeling te zijn

Crash Bandicoot 4: It's About Time lijkt in ontwikkeling te zijn

Laat de officiële onthulling maar komen

Het lijkt er op dat Crash Bandicoot 4: It's About Time in ontwikkeling is. De game lekte namelijk uit via de Taiwan Digital Game Rating Committee.

De game heeft een leeftijdsclassificatie gekregen op PlayStation 4 en Xbox One, en wordt volgens de beschrijving ontwikkeld door Toys for Bob - de studio achter Spyro Reignited Trilogy. Ook is onderstaande box art uitgelekt.

De game speelt zich volgens de beschrijving af in 1998. Crash vindt een mysterieus masker in een grot - het blijkt één van de Quantum Masks te zijn. Spelers moeten met Crash en zijn vrienden door verschillende dimensies en tijden reizen om Quantum Rifts tegen te houden.

Er gaan al langer geruchten over een compleet nieuwe Crash Bandicoot-game na het succes van de remakes van de oorspronkelijke trilogie en de kartracer. Eerder deze week leek Activision Blizzard al te hinten naar een aankondiging door puzzels met een nieuw Crash Bandicoot-masker te sturen naar journalisten.

Crash Bandicoot 4

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ok tof nieuws. Wel hoop ik dat de besturing wat preciezer werkt dan de remakes.
 • Deze komt zeker in huis! :D
 • @PietS.

  Ik beslis dit meestal niet na het zien van een cover, maar succes, we horen wel van je oft een kutgame is of niet ;)
 • @benjaminben haha zo moest ik het vroeger wel doen als ik een spel kon halen als kind. Toen kon je niet makkelijk reviews vinden over een spel behalve als je Gammo keek op Veronica. Gammo kon heel goed games opfleuren en alle negatieve puntjes behoorlijk verzachten.XD
 • @mightybundy

  Pooaaah Gammo das lang geleden man. Ja ik ben als kind ook vaak gezwicht voor de cover, maar ik genoot toen ook heel anders van games. Alles vond ik eigenlijk wel leuk, het moest echt slecht zijn wilde ik er geen lol uit halen. Maar een erg sterk programma was Gammo niet idd, die hebben wel wat knaken toegepaast gehad destijds :P Keek er wel erg graag naar, zoveel bewegend video-nieuws verscheen er vaak niet rond games. Canal+ had destijds ook een gaming-programma met een heel creepy 3D wijf die het presenteerde. Wel tof hoor, wil het kinderlijke enthousiasme en beleven van games graag terug!
 • @benjaminben
  Door dat programma heb ik Tales of Symphonia gekocht. Wat een vreugde heeft dat me gebracht. Keek er ook elke keer naar.
 • @PietS.

  Ik zou ook inderdaad even afwachten. Want het is niet een studio die zich bewezen heeft met nieuwe games te maken. Daarbij wat ik aangaf qua besturing werkte de originele trilogie ook net niet precies genoeg. Ik weet niet of je dat met mij eens bent? Maar in mijn omgeving hoorde ik die klacht meer. Maar ik ben benieuwd naar de eerste gameplay reveal.
 • @smaakmaker

  hmm met Spyro hebben ze prima werk geleverd hoor, de CB speelde inderdaad niet accuraat genoeg. Volgens mij was dit een conflict tussen de nieuwe graphics en de oude gameplay die dit veroorzaakte. We zullen zien ;)
 • @benjaminben

  Ja klopt alleen nu kijken hoe ze een totaal nieuwe game maken. Maar inderdaad als ze dat weten te verbeteren ben ik geïnteresseerd.
 • Is Crash Bandicoot niet meer van Naughty Dog?

  Mijn laatste Crashgames waren tijdens de PSone.
 • @Luigi1985

  Nee al heel lang niet meer. Jak and Daxter wel alleen daar doet Sony helaas niets meer mee om het te geven aan een andere studio.
 • @smaakmaker Een Jak and Daxter met die nieuwe Ratchet & Clank graphics zou zeer welkom zijn!! Hopelijk is er een studio mee bezig waar wij nog niet vanaf weten, maar ik betwijfel het.

  De game van die nieuwe studio in San Diego is nog niet getoond. Al gaan er meer geruchten over dat zij wellicht met een reboot van Uncharted bezig zijn…
 • @Jorn6810

  Ja of wanneer Ratchet klaar is. Dat Insomniac er aan gaat beginnen.
 • @Luigi1985

  volgens mij hebben zij die rechten ook nooit gehad, lagen deze destijds niet bij Universal Interactive ? Denk sowieso niet dat ND ooit terugkeert naar het maken van platformgames, dat imago zijn zij sinds TLOU ontgroeid.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren