1. Crash Bandicoot 4: It's About Time-onthulling is vanmiddag

Crash Bandicoot 4: It's About Time-onthulling is vanmiddag

Game moet op 9 oktober uitkomen

Vanmiddag wordt dan eindelijk het uitgelekte Crash Bandicoot 4: It's About Time onthuld.

Dat heeft het bedrijf via het officiële Crash Bandicoot Twitter-account gemeld. De onthulling vindt vanmiddag om 17:00 uur Nederlandse tijd plaats.

Het bestaan van Crash Bandicoot 4: It's About Time lekte vorige week via de Taiwan Digital Game Rating Committee. De game kreeg een leeftijdsclassificatie op PlayStation 4 en Xbox One, en wordt volgens de beschrijving ontwikkeld door Toys for Bob - de studio achter Spyro Reignited Trilogy. Ook lekte de box art uit. Dit weekend verschenen er vervolgens diverse screenshots online, alsmede de releasedatum van 9 oktober.

De game speelt zich volgens de beschrijving af in 1998. Crash vindt een mysterieus masker in een grot - het blijkt één van de Quantum Masks te zijn. Spelers moeten met Crash en zijn vrienden door verschillende dimensies en tijden reizen om Quantum Rifts tegen te houden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik ben erg benieuwd naar deze game.
  • Gameplay beelden kom maar op.
  • @DefenseForceNL Verwacht ik wel. Is namelijk niet heel story driven :P! Ben ook wel benieuwd of het echt wordt zoals de oude delen of dat ze er een iets modernere game van maken.

    EDIT: Heb nu een aantal screenshots (slechte kwaliteit) gezien en lijkt wel op de oude voet door te gaan qua gameplay.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren