1. Crash Bandicoot 4 krijgt speciale spiegelmodus

Crash Bandicoot 4 krijgt speciale spiegelmodus

Dingodile wordt speelbaar personage

Crash Bandicoot 4: It's About Time krijgt een speciale spiegelmodus. Dat werd vanavond tijdens de State of Play onthuld.

In de spiegelmodus worden niet alleen alle omgevingen gespiegeld, de levels krijgen hierin ook verschillende grafische stijlen. Zo zijn er levels waarin verf door het beeld vliegt en levels die opeens onderwater zijn.

Tijdens het gameplaysegment werden diverse levels en items uit de game getoond. Spelers kunnen allerlei personageskins ontgrendelen - zonder dat er microtransacties aan te pas komen - en met vier verschillende maskers nieuwe speciale moves gebruiken. Spelers kunnen met Crash, Coco, Dr. Neo Cortex en Dingodile spelen.

Crash Bandicoot 4: It's About Time werd eerder dit jaar onthuld. Crash vindt een mysterieus masker in een grot - het blijkt één van de Quantum Masks te zijn. Spelers moeten met Crash en zijn vrienden door verschillende dimensies en tijden reizen om Quantum Rifts tegen te houden. De game is vanaf 2 oktober beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren