1. Gerucht: Crash Bandicoot komt naar Super Smash Bros. Ultimate

Gerucht: Crash Bandicoot komt naar Super Smash Bros. Ultimate

Een Twitter-lekker lijkt meer te weten

Iemand die eerder al voorspelde dat Byleth naar Super Smash Bros. Ultimate kwam, meldt ook dat Crash Bandicoot aan het spel wordt toegevoegd.

Twitter-gebruiker Mandycannot meldde in oktober vorig jaar al dat Byleth uit Fire Emblem: Three Houses naar Super Smash Bros. Ultimate zou komen. Het personage werd deze maand inderdaad als vijfde personage van de Fighter Pass aangekondigd. De Twitter-gebruiker maakte dus toevallig een hele goede gok, of weet meer.

Hoe dan ook meldde Mandycannot vorig jaar ook dat na Byleth het personage Crash Bandicoot naar Super Smash Bros. Ultimate zou komen. Inmiddels is de tweede Battle Pass voor de game aangekondigd en is het duidelijk dat er meer personages aan het vechtspel worden toegevoegd, al is er nog geen één bevestigd. Het is dan ook niet duidelijk of Mandycannot gelijk heeft en Crash inderdaad naar Smash Bros. komt.

Crash Bandicoot was in de jaren 90 al populair: er kwamen platformspellen en kartgames op PlayStation uit met de mascotte. De platformgames werden ontwikkeld door Uncharted-studio Naughty Dog. De laatste jaren is Crash Bandicoot weer terug van weggeweest dankzij remakes van de originele trilogie en zijn kartspel.

Naast de bevestiging van Byleth heeft Mandycannot in het verleden nog meer juiste informatie gelekt. Zo voorspelde ze de datum van de recente Super Smash Bros. Direct en liet ze voor The Game Awards weten dat Mortal Kombat 11 aanwezig zou zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Zal een toffe toevoeging zijn ik juich het zeker toe. Zie ook graag Rayman van Ubisoft nog toegevoegd worden
 • @smaakmaker
  Laat Crash maar lekker weg blijven en Rayman zit al in de game sinds de Wii U versie. Gewoon serie`s pakken die met Nintendo gegroeid zijn of al een achterban hebben op het systeem wegens jaren lang uitbrengen van hun games.

  Uitgevers die ik gun zijn: Atlus, Square Enix, SEGA en Tecmo. Om de hele simpele reden dat deze studio`s altijd goede en exclusieve games uitbrachten op Nintendo consoles en niet alleen maar slechte ports..
 • @ShadowhunterrX

  Van mij mag hij toegevoegd worden ik zou het een erg leuk character vinden met hopelijk een unieke en een toffe moverset. En ik wil Rayman als fighter zien in Smash. En die vorm is hij niet aanwezig in Smash.
 • De komende Direct zonder pokemon games en Smash graag.
 • @Richh Pokemon zal niet aanwezig zijn in de direct neem ik aan. En voor Smash zie ik ze eerder een aparte presentatie doen in maart of april zoals Nintendo met het laatste Smash character heeft gedaan.
 • Eerlijk gezegd, het is goed zoals het nu is op Smash, speel het echt vaak. En zie het nut niet dat je zoveel moet betalen voor een aantal nieuwe personages.
 • @CyberFl Ik vind het wel tof dat er meer personages bijkomen. En kunt zelf kiezen of je de DLC koopt ja of nee. En ik vind het tof dat Nintendo deze game blijft ondersteunen.
 • @smaakmaker

  Ze kunnen bv een voorbeeld aan nemen van games zoals rainbow, Apex waar ze steeds gratis nieuwe personages uitgeven. Want bij games zoals Smash wil je juist met verschillende personages spelen ipv 1 diezelfde waar je zoveel euro's voor hebt uitgegeven.
 • @CyberFl

  Volgens mij zijn die gratis personages in het geval van Apex een soort van goedmakertje, aangezien bijna iedereen hoge verwachtingen had van de game, maar deze niet waargemaakt zijn.
 • @Piet S.

  De hoge verwachtingen hebben ze wel waargemaakt wat zeg je nu. Is de meest populaire battle royale game na fortnite. Ik zelf speel het dagelijks met vrienden van me, en het is echt zoveel leuker dan bv pubg of fortnite. Van het samen springen tot de Ping systeem, Enzo. Allemaal zeer goed uitgewerkt. Kan niet wachten op seizoen 4. Hebjij het al gespeeld piet? Volgens mij niet.
 • @CyberFl

  Ik dacht net na de launch van Apex veel commentaar gelezen te hebben omtrent de content en het technische aspect van de game, maar ik kan dat inderdaad niet terugvinden, dus excuses… Je hebt gelijk. :)
 • @Piet S.

  Ja bij launch was er idd weinig content, maar het spel zit nu bijna aan seizoen 4. Momenteel is er een leuk event bezig.
 • @CyberFl Dat had gekund hebben ze bij Arms wel gedaan. Alleen hier kiezen ze er niet voor.
 • @smaakmaker

  Money talks, and we are the suckers who make them rich.
 • @CyberFl Dat bepaal jezelf. Als jij beslist geen Dlc character te kopen maak jij Nintendo niet extra rijk. Ik vind het leuk dat ze extra fighters toevoegen.
 • @CyberFl
  Lekker wegblijven met je micro transacties. Geeft aan de devs alleen maar een Free pass om extra lui te zijn.
 • Slecht uitgekozen rumor van IG.

  Deze rumor is al debunked omdat de gebruiker private was toen hij Bylet voorspelde.

  In andere woorden. hij heeft iedereen voorspeld en gewist wat niet waar was.
 • @Newgamessuck Maar toch hoop ik dat Crash waar is het zou een mooi afwisselend character zijn voor Smash. Zal voor mij na Banjo dan tot nu toe echt het leukste DLC character zijn.
 • @smaakmaker

  Ja prima dlc character, maar deze ‘leak’ is iig 100% false.
 • Miss duidt hij wel op de crash in active users na de aankondinging van Byleth :P. Nieuws is tamelijk negatief ontvangen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren