1. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy komt al op 29 juni uit

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy komt al op 29 juni uit

Release meer dan een week vervroegd

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy komt al eerder naar Switch, Xbox One en Steam, namelijk op 29 juni.
Eerst was het de bedoeling dat de trilogie pas op 10 juli naar de andere platformen kwam. Waarom de datum is vervroegd, heeft uitgever Activision niet bekendgemaakt.


Crash Bandicoot N. Sane Trilogy verscheen vorig jaar al op PlayStation 4 en bevat remakes van de drie Crash Bandicoot-games die op de originele PlayStation verschenen.

Er wordt inmiddels ook gewerkt aan een Spyro Reignited Trilogy, die op 21 september naar PlayStation 4 en Xbox One komt. Een pc- of Switch-versie is nog niet aangekondigd.

In onze review van de PS4-versie van de game waren we positief. We gaven de game een 7,5 en schreven: "Voor fans van iconen uit de jaren 90 is het fantastisch Crash terug te zien. De N. Sane Trilogy weet het origineel met respect te behandelen en voegt op kleine punten verbeteringen toe waar deze nodig waren. Het eerste deel mag dan snoei- en snoeimoeilijk zijn, de andere twee delen zijn reden genoeg om de trilogie in huis te halen en jezelf met de PlayStation 4 als tijdmachine twintig jaar terug de tijd in de wanen."

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Zin in!
 • @Piet S.

  Als je op een gegeven moment faalt niet de game controls de schuld geven eh maar je skills ;)


  *Disclaimer het ligt ook aan de skills van de gamer en niet aan de controls die zijn gewoon goed
 • @Meta_coola

  Ach ik heb mensen n mijn vriendenkring die oa alle trophies heeft met de Souls serie Bb en nioh toch niet de makkelijkste games. En ook dkcr op hard uitgespeeld En ook precies het zelfde aangeeft over Crash dat hij bij sommige landingen na een sprong milimeters doorschiet. En moet jij niet weer mensen beledigen.wanneer ze de waarheid over jou ubisoft fanboy zijn vertellen aan je?

  En by the way met mijn platform skills is niets mis anders zou ik Tropical Freeze en Returns niet op 200 procent kunnen voltooien en zit ik met mijn huidige tropical Freeze game ook weer richting de 100 procent in original mode.

  Dus eigenlijk was het een mislukte poging tot bijdehand en grappig willen zijn Meta.

  Crash zelf leuk om er bij te hebben maar voor echt platform genot kun je beter voor dkctrf gaan die eet deze game volledig op als we het over kwaliteit hebben
 • @Meta_coola
  Hahaha! XD
 • @Piet S.

  Soms heel soms ben ik ook grappig en dit is zo'n moment :P :D :D
 • @Meta_coola

  Vinden jullie
 • @kaassouflee30
  Hapsouflee30
 • @Meta_coola
  Lekker scherp ook! ;P
 • @Meta_coola

  ik kan me herinneren dat jij je er zelf aan irriteert wanneer mensen jou gelijk in een hokje drukken, of je onder AC en UBI artikelen noemen om je uit de tent te lokken. Dit lukt ook altijd, en vervolgens hebben we weer een hele lijst aan verdediging en ontkenning. Jij flikt nu precies hetzelfde bij Kaas als wat anderen bij jou flikken en wat jij niet waarderen kunt. Ik heb je vaak verdedigd, maar dat stopt nu bij deze . mooie hypocriet.
 • @benjaminben
  Slechte dag Benjamin? Beetje overtrokken reactie hoor. :)
 • @benjaminben

  Niks hypocriets aan. Hij blijft bij elke post die ik maak roepen dat ik een Ubisoft fanboy ben dan kan hij commentaar terug verwachten. Actie reactie. Kaasje heeft het zodanig verpest dat ik alle respect voor hem kwijt ben.
 • @Meta_coola

  Voor jou info zojuist ook de switch versie in orginal mode van dkctrf op 100 procent gehaald dus mijn platform skills zijn in orde

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren