1. Crash Bandicoot: On the Run goed voor '100+ uur aan gameplay'

Crash Bandicoot: On the Run goed voor '100+ uur aan gameplay'

Verschijnt in de lente van 2021

De endless runner Crash Bandicoot: On the Run verschijnt in de lente van 2021 voor mobiele apparaten. Volgens de ontwikkelaar is de game goed voor meer dan honderd uur aan gameplay.

Eerder dit jaar lekte het bestaan van Crash Bandicoot Mobile al uit via Facebook-advertenties en dook de game zelfs op in de Play Store in Maleisië.

Nu heeft het officiële Twitter-account van de game een bericht naar buiten gebracht waarin wordt gecommuniceerd dat de game in de lente van 2021 officieel wordt uitgebracht. Volgens de tweet bevat de game meer dan honderd uur aan gameplay en kunnen spelers het opnemen tegen vijftig verschillende eindbazen en zijn er twaalf eilanden te bezoeken.

In het door King ontwikkelde Crash Bandicoot Mobile rent Crash automatisch, vergelijkbaar met spellen als Temple Run. Spelers verzamelen items en proberen vijanden te vermijden. Daarbij is het spel gratis om te downloaden, maar bevat het microtransacties.

Liefhebbers kunnen zich hier alvast opgeven voor Crash Bandicoot: On the Run.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren