1. Crash Team Racing Nitro-Fueled komt volgend jaar uit

Crash Team Racing Nitro-Fueled komt volgend jaar uit

Voor PS4, Switch en Xbox One

Op The Game Awards werd Crash Team Racing Nitro-Fueled aangekondigd.

Er gingen deze week al geruchten dat de remake van de PlayStation-kartracer op de show zou worden aangekondigd, en die bleken te kloppen. Het spel komt op 21 juni 2019 uit op PlayStation 4, Xbox One en Switch. De game wordt ontwikkeld door Beenox en uitgegeven door Activision.

De grafische stijl van de game heeft een update gekregen ten opzichte van het origineel om te matchen met Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Verder lijkt de game de gameplay intact te houden: spelers rijden rond in karts en kunnen ondertussen items pakken om elkaar mee te bestoken, vergelijkbaar met Mario Kart.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Jongens. Dit is ‘em!

    Zin in!
  • Activision doet wel echt toffe shit met die remakes. De Crash trilogie doet me niks qua gameplay, maar Spyro en deze kartgame vind ik wel te gek. En visueel maken ze er echt plaatjes van.

    Qua modi en online wordt dit heel leuk, maar stiekem hoop ik op wat originele, nieuwe tracks. Want wat dat betreft is het origineel misschien een beetje dunnetjes.
  • Top die remakes!
    Ook echt voor de Xbox one? Top!
  • Nu nog Diddy Kong Racing @Nintendo aub. Dat spel was magisch!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren