1. Creatief regisseur Ikumi Nakamura verlaat Tango Gameworks'

Creatief regisseur Ikumi Nakamura verlaat Tango Gameworks'

Bekend van The Evil Within

Creatief regisseur Ikumi Nakamura heeft aangekondigd dat ze Tango Gameworks' en Zenimax gaat verlaten. Nakamura was bezig met de game GhostWire: Tokyo, maar deze is nog niet verschenen.

Tijdens E3 kondigde Tango Gameworks' aan dat het het volgende project voor de studio het spel GhostWire: Toyko is. Deze aankondiging viel goed in de smaak bij veel fans, mede door het feit dat regisseur Nakamura zich met het project ging bezighouden. Nakamura deelde haar plannen en visie voor het spel met veel passie, dit werd enorm gewaardeerd door GhostWire-fans. Nakamura heeft nu echter in een Tweet laten weten dat ze na negen jaar hard werken, vertrekt bij Tango & Zenimax.

Het vertek van Nakamura komt voor veel fans als een onaangename verrassing. GhostWire: Toyko is immers nog niet verschenen en mensen vragen zich af of het verlies van de regisseur invloed op het resultaat van het spel gaat hebben. GhostWire: Tokyo is een action-adventuregame en vertelt het verhaal over mysterieuze verdwijningen in Tokyo. Spelers verkennen de stad om zo de mensheid te redden. In de game nemen spelers het op tegen paranormale krachten.

Er is nog geen releasedatum vrijgegeven voor GhostWire: Tokyo.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren