1. Creative director van Cyberpunk 2077 werkt nu voor Blizzard

Creative director van Cyberpunk 2077 werkt nu voor Blizzard

Carrièreswitch vond deze maand plaats

Tot afgelopen maand was Sebastian Stępień nog de creative director achter Cyberpunk 2077. Sinds deze maand werkt hij opeens bij Blizzard.

Op het ResetEra-forum heeft men op de LinkedIn-pagina van Stępień gekeken en dat achterhaald. Stępień werkt sinds deze maand blijkbaar bij Blizzard. Ook daar zal hij als creative director aan de slag gaan, maar aan welke game is nog niet bekend. Stępień werkte zo'n twaalf jaar bij CD Projekt Red en werkte voor Cyberpunk 2077 aan games als The Witcher 2 en 3.

De carrièreswitch is opvallend, omdat de ontwikkeling van Cyberpunk 2077 nog niet klaar is en er nog geen releasedatum voor de game bekend is. Een ResetEra-lid zegt contact te hebben gehad met een vriend die bij CD Projekt Red werkt. Volgens deze vriend zou men bij de ontwikkelaar ook verrast zijn en zou men zelfs een loonsverhoging hebben geboden, maar dit mocht niet baten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • *Activision

    (Hier moet wat staan, omdat anders het bericht te kort is, maar als foutmelding zie je dan "Post is a duplicate, please edit your post", LOLOLOLOL)
  • Zou Blizzard nu begin zijn met eerherstel? Ik hoop nog steeds op een Diablo 4 met de nadruk op de style van Diablo II. Ik vond Diablo II toch echt 1 van de beste games ooit…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren