1. Werkt cross-play en cross-save in Modern Warfare?

Werkt cross-play en cross-save in Modern Warfare?

YouTuber Drift0r is erg te spreken over deze functies

YouTuber Drift0r heeft een video geüpload waarin hij zijn ervaringen met de cross-save- en cross-play-functies van Call of Duty: Modern Warfare deelt en hij is er erg over te spreken.

Volgens Drift0r is de gameplay met cross-play erg soepel en kan hij het met gemak op 120fps spelen, tenzij hij tegelijkertijd aan het streamen en opnemen is, maar dat laatste ligt niet aan de game. Hij speelt zelf via de pc op 1440p60 en de grafische instelling op maximaal. Hij speelde een sessie met Xbox One-, PlayStation 4- en pc-spelers, waarvan één zich buiten de Verenigde Staten (waar de rest zich plaats vond) bevond. De sessie liep volgens Drift0r soepel en precies zoals het had moeten gaan. Het enige, mogelijke minpunt van cross-play dat hij noemt is algemeen bekend; pc-spelers zullen nog steeds een voordeel hebben dankzij de snellere besturing van toetsenbord en muis.

Over de cross-save functie is hij ook erg positief; hij dacht dat hij opnieuw zou moeten levellen nadat hij voortgang had geboekt op de PS4 en daarna overging naar de pc, maar nadat hij zijn Activision-account had gekoppeld, kon hij zijn progressie gewoon meenemen. Volgens Drift0r is dit systeem vergelijkbaar met dat van Fortnite.

Bekijk hieronder de video van Drift0r:

Call of Duty: Modern Warfare is beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren