1. PS4- en Xbox One-versies The Witcher 3 krijgen geen cross saves

PS4- en Xbox One-versies The Witcher 3 krijgen geen cross saves

CD Projekt Red laat er geen misverstand over bestaan

Hoewel gamers sinds gisteren hun savefiles van The Witcher 3: Wild Hunt kunnen uitwisselen tussen de Switch- en pc-versie, komt deze mogelijkheid niet beschikbaar op PS4 en Xbox One.

Dat meldt CD Projekt Red aan USgamer. De optie zou "specifiek voor de Switch-versie zijn ontwikkeld, samen met Saber Interactive - het team waarmee we nauw hebben samengewerkt voor de Switch-versie. Er zijn geen plannen voor soortgelijke functionaliteiten in andere versies van The Witcher 3."

Gisteren verscheen er een update voor de Switch-versie van The Witcher 3: Wild Hunt waarmee de cross save-optie werd toegevoegd. Spelers kunnen hun savefile van de Switch naar Steam of GOG kopiëren en vice versa. Verder maakt de update de game stabieler en voegt het een aantal grafische opties aan het menu toe.

witcher

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Waarschijnlijk geen toestemming van Microsoft en Sony? Geen idee hoe dit soort zaken gaan maar meestal zijn de consoleboeren wat terughoudend voor dit soort zaken.
 • @Ramirez

  Sony is altijd moeilijk, maar Microsoft zou dit bijna gegarandeerd goedkeuren. Lijkt me eerder dat CD Projekt het niet de moeite waard vind om hier ontwikkelingstijd aan te besteden en dit vooral een initiatief was vanuit Saber Interactive.
 • Zou fijn zijn als ik m'n spel van de standaard editie mee kon nemen naar de Goty editie.
 • @Eshuran

  Ik ben 99.9% zeker dat dit gewoon kan.
 • @Shuckles
  Nee dat gaat gek genoeg niet.

  Ik zou het toejuichen als Switch naar One X zou kunnen. Onderweg op de Switch en thuis op de sterkste console. De Switch zou echt een meerwaarde krijgen om als deze voor andere consoles als handheld zou kunnen dienen. Ik zou er in sommige gevallen 2 keer de game voor kopen. Een ideale wereld zou zijn als het met 1 game zou kunnen uiteraard, maar in deze VHS wereld leven gamers helaas niet.
 • @SmartTies

  Dat is wel een beetje vreemd dan, aangezien als je de DLC apart koopt je je save wel gewoon kan blijven gebruiken. In dat geval zou ik gewoon aanraden de DLC los te kopen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren