1. Cross-save tussen pc en Nintendo Switch nu mogelijk in Hades

Cross-save tussen pc en Nintendo Switch nu mogelijk in Hades

God zij dank

Het is vanaf nu mogelijk om saves uit te wisselen tussen de pc- en Nintendo Switch-versie van Hades. Dat maakt ontwikkelaar Supergiant Games bekend via Twitter.

De functie was eerder aangekondigd voor de launch van de game, maar werd op het laatste moment uitgesteld naar een onbekende datum. Vandaag maakt Supergiant dus bekend dat cross-save inmiddels werkt.

Om je opslagbestand over te dragen, moet je de optie 'Cross-Saves' selecteren in het menu van de Switch-versie. Daar kun je de game koppelen aan je Steam- of Epic Games-account. De save wordt automatisch naar de cloud geladen wanneer je de game pauzeert en afsluit.

Hades is een roguelite waarin de zoon van Hades probeert te ontsnappen uit de onderwereld. Zustersite Gamer.nl beloonde het spel met een zeldzame 10.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Mijn GOTY! Na 50 uur nog steeds leuk.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren