1. Cryptische foto van de Russo Brothers over Avengers 4

Cryptische foto van de Russo Brothers over Avengers 4

Avengers 4 klaar met opnames

De Russo Brothers zijn klaar met het opnemen van Avengers 4. In een tweet van de Marvel-regisseurs delen zij dit nieuws samen met een cryptische foto over een element uit de film. De afbeelding laat een helder blauw licht zien wat lijkt een bepaalde vorm te hebben, maar wat het gaat betekenen voor de film is nog een raadsel.

Vele geruchten zijn er over het vervolg van Marvel's Infinity War, maar hoe het vervolg zich gaat uitspelen laat staan heten is nog onduidelijk. Scriptschrijver Christopher Markus zegt dat de Avengers 4 heel anders gaat worden, "We hebben met Infinity War je hart gebroken. Met Avengers 4 gaan we je omverblazen."

De volgende Avengers-film komt in mei 2019 in de bioscoop. Maar eerst hebben we nog Brie Larson die met Captain Marvel op 8 maart in de bioscoop komt.

Captain Marvel

Onlangs praatte Chris Evans over zijn emotionele laatste dag op de set. Avengers 4 wordt voor een aantal acteurs als Chris Evans/Captain America de laatste Marvel-film. Wat denk jij over de tweet van de Russo's en de volgende Avengers-film?

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Ligt het aan mij of zie ik de foto nergens?
  • Het is Iceman
  • Een foto waar iemand niet te zien is, Drax? :p

    Ik denk dat Pym iets gaat verzinnen waardoor het heelal gered wordt.
  • Thanos' blue fleshlight?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren