1. Crysis 3 een paar jaar later
Crysis 3
0% hot!
0 members volgen dit
0 members willen dit
0 members hebben dit

Crysis 3 een paar jaar later

Mijn Nederlandse taal schrijven is wat gebrekkig en altijd rond een 5 op school dus de spelling en het voorgezet naamwoord en het kofschip zal er hier en daar inschieten.
Omdat ik een maand orgin access heb gekregen van ea , wilde ik eens weer crysis 3 proberen en ik was zo blij verrast door de graphics en het spel.


Vroeger ervoer ik het als een moeilijk spel maar nu ga ik soepel doorheen en ben bij de verrotte stad new york aangekomen. Zoals ik zei het verrassend dat een game van 2013 er nog zo goed uitziet en lekker speelt. Ik heb nu de trucjes van het pak veel meer onder controle waardoor je de game beter doorkomt zonder elke keer , zoals vroeger, dood verklaard te worden. Wat mij ook erg aanstaat zijn de korte saves, ik bedoel dat je niet heel erg ver terug moet in de game om het over te doen, terwijl the division 2 en breakpoint daar nu last van hebben en tot frustratie oplopend een missie wel 4 keer moet doen. Daar heb je totaal geen last van in crysis 3. Het enige minpunt is dat er weinig loot is maar toen nog niet in swang en dat het schieten af en toe erg onnauwkeurig gaat en soms een vijand gewoon niet kan raken. Ook heb ik last dat altijd te weinig munitie hebt om vijanden soepel achter elkaar te killen , dus je moet wel opletten omdat je ammo schaars is. Maar dat vergroot de uitdaging. Wat ik eigenlijk ook mis een soort schield of een ruimte waar je even kan healen voordat je weer vol genomen wordt. De levels zijn erg mooi en af en toe moet je even stil staan om te kijken. Ook is het vaak niet goed duidelijk wat je moet doen dan die richting op te gaan dat zou wat mij betreft wat beter weer gegeven moeten worden, een map heb ik ook nog niet ontdekt, maar misschien is die er gewoon.


Ik wacht met smart op crysis 4 met een geupgrade crytek engine zal wel eens weer de beste en mooiste game op dit moment kunnen worden !! Misschien een crysis in parijs, london of san fran of deels met een ruimte thema nog meer dan nu. Je weet het niet, maar zonder dat deze titel in de koelkast ligt !!

Kortom voor de gamer die even wat anders wil en meer uitdaging wil is deze game een verfrissende afwisseling en zeker degene die oude gameplay waardeert.

Facebook stream

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Hé Darroox,

  als eerst ; tof dat je met al je onzekerheden rond de Nederlandse taal toch de pen in klimt. Uit de comfortzone stappen is moeilijk, dus props dat je dit gewoon doet.

  Als ik je artikel zo lees dan is waarschijnlijk je doel : Je hebt vroeger een game gespeeld, die heb je recent opnieuw gespeeld en de bevindingen uit die speelsessie wil je middels dit artikel met ons delen.

  Weet je, ik vind dit een prima idee voor een artikel. Want bij onze hobby gamen hoort herinneringen creëren, en soms kom je erachter dat deze herinneringen niet helemaal meer kloppen wanneer je een game jaren later herspeelt. Soms geniet je dan juist meer van een game omdat je ouder en meer ervaren bent geworden, soms blijkt een game jaren later toch echt niet meer zo leuk als je hem in het verleden vond. Top onderwerp dus.

  Het enige wat ik bij jou een beetje mis is een opbouw. Je somt eigenlijk al je bevindingen lukraak achter elkaar op. Hierdoor wordt het eigenlijk 1 brok tekst met allemaal meningen en losse zinnen achter elkaar die niet echt een eenheid vormen.

  Als ik een tip mag geven ; bedenk voor jezelf voordat je gaat schrijven een logisch opbouw. Bij een tekst als deze zou ik zelf denk ik kiezen voor :

  1. Inleiding:
  Bedenk iets pakkends om de lezer te grijpen.

  2. Wat zijn mijn herinneringen bij (game) :
  Vertel hoe lang geleden het is dat je de game hebt gespeeld, en hoe deze in je herinnering staat (goed, slecht, saai etc.)

  3. Wat vind ik na een recente speelsessie van (Game)?
  Beschrijf hierin wat je ervaring na een recente speelsessie is, en deel deze met de lezer.

  4. Conclusie:
  Hier kun je een koppeling maken met beide ervaringen : Kloppen je herinneringen met het heden? Of is er inmiddels wat veranderd? Wat is er veranderd en waar ligt dit aan denk je. En zo stel jij jezelf meer vragen die een lezer zou kunnen hebben.

  Op deze manier heeft je tekst wat meer lijn en een logische volgorde. Het is dan minder een blok aan opsommingen (wat het nu wel een beetje is naar mijn mening).

  Blijf in ieder geval schrijven, neem tips te harte waar je wat in ziet en blijf oefenen. Want ik vind het met jouw Nederlandse taal allemaal reuze meevallen hoor. Oefening baart echt kunst, want (niet dat ik nu zo'n hoog niveau van schrijven heb hoor :P) mijn eerste artikel was ook echt regelrechte bagger.

  Hopelijk zie je mijn comment als opbouwende feedback, zo is het in ieder geval wel bedoeld! Succes kerel!
 • Hey Darroox,

  Leuk dat je toch een tekst wil schrijven en hierop wil plaatsen. Gewoon blijven doen en de tips, zoals die van Benjaminben, gewoon uit proberen. Misschien dat ik hier ook een artikel ga schrijven voor op Insidegamer.
  Crysis 3 staat nog steeds bij mij op een lijstje om ooit te spelen. Zijn de Crysis-games nog aan te raden m.b.t. de huidige standaard in games?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren