1. Crysis Remastered bevat niet de Warhead-uitbreiding

Crysis Remastered bevat niet de Warhead-uitbreiding

Bevat alleen de basegame

Crysis Remastered bevat niet de Warhead-uitbreiding. Dat maakte ontwikkelaar Crytek bekend in een verklaring.

Crysis Remastered werd vorige week aangekondigd door Crytek. Tijdens de originele aankondiging van de ontwikkelaar kregen veel fans het vermoeden dat de remaster de dlc en misschien zelfs andere Crysis-games bevat. Deze geruchten heeft Crytek nu neergeslagen.

"Crysis Remastered is slechts het originele spel. Het bevat geen Warhead of een van de andere games uit de serie," zegt een woordvoerder van Crytek in een bericht tegenoverInverse.

Warhead was een extra verhaallijn voor de originele game. Het uitbreidingspakket bevatte ook een aantal nieuwe vijanden, wapen en verschillende soorten nieuwe content aan de game. Of Crytek dlc-plannen heeft voor de remaster is nog niet bekend.

Crysis Remastered komt deze zomer uit op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De exacte releasedatum is nog niet bekend.

Crysis Remastered

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Dat is jammer…
 • Lekker dan,

  Als je iets verbeterd neem gelijk alles mee.
 • @Darkempire
  Nee dan kunnen ze het straks als extra aanbieden!
 • @AWESOMEDUDE3
  Dat zou ik wel echt ontzettend sneu vinden. Oude DLC opnieuw als DLC toevoegen…
 • Erg jammer inderdaad………..maar ja, ik ga de game toch wel halen ;)
 • Dat is balen. Denk dat ik de game dan maar oversla of later voor zacht prijsje koop. Heb de originele games toch nog liggen voor pc.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren