1. Crystal Dynamics onthult nieuwe gameplaybeelden Marvel’s Avengers

Crystal Dynamics onthult nieuwe gameplaybeelden Marvel’s Avengers

En meer info over het verhaal

Crystal Dynamics en Square Enix hebben nieuwe gameplaybeelden en verhaaltrailers van Marvel's Avengers getoond.

Dynamics onthulde onder andere nieuwe beelden van het verhaal. Daarin verzamelt Ms. Marvel de uiteengevallen Avengers om te strijden tegen de schurk Modok en organisatie AIM (Advanced Idea Mechanics). In een Hero Mission rondom Thor worden de vaardigheden van de held verder uitgediept. Zo kan hij zijn hamer werpen, ermee rondvliegen en donder gebruiken om AIM-robots te verslaan.

Elke held heeft drie verschillende 'Heroic Moves'. Zo is er assault-aanval die snel oplaadt en veel schade toebrengt en een support-aanval om teamleden te helpen. De 'ultimate' is een iconische aanval per held, zoals Thors bifrost-aanval.

Skills en co-op

In de stream benadrukt de ontwikkelaar elke held verschillend moet spelen door eigen skilltrees, perks, artifacts en verschillende uitrustingen. Zo geven perks bonuseffecten aan bepaalde stukken uitrusting, zoals een laser die vijanden doet krimpen. Ook zijn er voor elke held verschillende outfits uit de geschiedenis van Marvel-comics te verdienen. Sommige zijn enkel beschikbaar door te spelen, andere enkel als microtransactie.

Een andere trailer onthulde ook zogenaamde Warzone-missies. Deze kunnen solo en tot vier spelers worden gespeeld, die ieder een andere superheld besturen. Dergelijke missies bevatten locaties van verschillende omvang, waaronder open omgevingen. De game schaalt het level van elke speler, dus het maakt niet uit hoever elke teamlid in het verhaal is. Ook wordt de progressie gedeeld met de verhaalcampagne.

Marvel’s Avengers verschijnt op 4 september voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Stadia en pc. PlayStation 5- en Xbox Series X-bezitters kunnen een gratis update downloaden voor grafische verbeteringen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Thja ik kan hier niet echt warm voor lopen. Ziet er mij te generiek uit.
 • Vind het er niet goed uitzien. Ze hadden beter tijd kunnen nemen om Tomb Raider nog een keer helemaal te verbeteren. Want uit dit blijkt Crystal dynamics toch niet zo goede studio helaas buiten TR

  Maar misschien vergis ik mij en wordt het hartstikke vet.
 • In de pre order gezet, vind dat de game er best veelbelovend uit ziet dus ik ben benieuwd!
 • Er was echt heel veel goed aan de presentatie alleen mist de game een eigen identiteit ofzo. Ik vind niks er echt tof uit zien.
 • Day one buy samen met een paar vrienden, zag er echt wel vet uit.
 • Wat ziet dat er rommelig en compleet onaf uit zeg..
 • Kamala Khan…mijn hemel, wat een drama. Het ziet er wel allemaal al wat aardiger uit, maar als ze dit soort goofy characters gaan aanvoeren ben ik weg.
 • @Jelster

  Vind het persoonlijk een interessant karakter… maar als dat niet je ding is, houd ik mijn hard vast: er zullen nog wel meer "goofy characters" worden toegevoegd, aangezien Marvel genoeg rare karakters heeft gemaakt, zoals Leather Boy (een soort George Michael in een leren gimpsuit), Doob (een soort Slimer van The Ghost Busters), Howard the Duck (Donald Duck meets Darkwing Duck meets Sherlock Holmes), Lockjaw (een bulldog), Maggott (krijgt zijn kracht door 2 maden op zijn lichaam), Bird Brain (een soort Spiderman, maar dan geen spin maar een vogel), Hellcow (kruising tussen een vampier en een koe), Hindsight Lad (kan achteraf vertellen dat iets niet goed ging), Razorback (een varken met de superkracht om willekeurig welk voertuig te besturen), Glob Herman (een soort jellypuddingachtige Herman), Cyper (hij kan elke taal in de wereld spreken… that's it…), Almighty Dollar (schiet kleingeld uit zijn handen), Squirrel Girl (een soort Sandy uit Bikini Bottom), Gin Ginie (die haar krachten krijgt door dronken te worden), the Phone Ranger (slechte grap op de Lone Ranger… een gast in een telefoonpak), Big Bertha (een vrouw met obesitas die weer slank kan worden door te spugen…), en dan nog een shitload aan karakters die discriminerend kunnen zijn voor ethnische minderheden of the LGBT-community die Marvel stilletjes achterover drukt, enzovoort enzoverder.
 • @Jelster

  Wat stoort je aan kamala Khan?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren