1. Cyberpunk 2077 is aanwezig op E3 2019

Cyberpunk 2077 is aanwezig op E3 2019

Wordt het tijd voor een releasedatum?

Cyberpunk 2077 is aanwezig op E3 2019. Dat meldt CD Project Red in een tweet naar aanleiding van vragen van fans.

Veel meer laat het officiële Twitter-account van de game niet los. Het is geen verrassing dat de veelbelovende rpg dit jaar in Los Angeles wordt getoond, maar wel een opluchting voor fans die meer hopen te zien van de game. Ook geeft de ontwikkelaar aan E3-bezoekers te voorzien van officieel Cyberpunk-bier.

Cyberpunk 2077 werd in 2013 al aangekondigd, maar daarna bleef het jarenlang stil. Vorig jaar dook de game op tijdens Microsofts E3-perconferentie met een gameplay trailer die Night City uitlicht. Ook werd de game achter de schermen getoond aan de pers, waarna dezelfde demo na Gamescom werd getoond aan het publiek.

Destijds gaf CD Projekt Red aan dat er nog hard gewerkt wordt aan de game en dat nog lang niet alles vaststaat. Het is dus mogelijk dat systemen in de game zijn aangepast ten opzichte van de demo.

Hoewel we nog relatief weinig weten over Cyberpunk 2077 is de game vaak in het nieuws. Zo verliet de creative director het team in januari en werd bekend dat het team significant groter is dan dat van The Witcher 3: Wild Hunt.

De game verschijnt voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Een releasedatum is nog niet bekend.

Cyberpunk 2077

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Hopelijk kloppen de geruchten en kunnen we deze game dit jaar verwachten. Ik kijk er enorm naar uit.
  • Volgens mij ben ik één van de weinigen die weinig interesse in deze game heeft. De setting, de uitstraling maar ook het concept spreken mij gewoon niet aan. Had liever een Witcher 4 gehad, maar wie weet zit ik er naast en vind ik dit enorm vet. We zullen zien, het is niet dat ik er nooit eerder naast gezeten heb ;)
  • @benjaminben

    Ik snap je wel hoor. Mijn (gematigde) enthousiasme komt ook meer voort uit dat het de nieuwe CD Porjekt game is dan dat het concept me nu zo aanspreekt.
  • Ben enorm fan van The Witcher, dus toen ik hoorde dat ze met Cyberpunk aankwamen was ik hyped. De eerste beelden stelden echter enorm teleur. Heb vertrouwen in CD projectRed dus het zal wel goed komen, maar ik kijk toch eerst even de kat uit de boom.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren